Keltainen kirjasto jo 70-vuotta!

16.05.2024

Hyvä kirjallisuus yhdistää ihmisiä läheltä ja kaukaa.

Keltainen kirjasto syntyi vuonna 1954 tinkimättömästä rakkaudesta kirjoihin ja kirjallisuuteen sekä halusta tuoda maailmankirjallisuuden kirkkaimmat tähdet suomalaisten lukijoiden saataville.

Julkaisusarjan alle on poimittu vuosittain vain harvat ja valitut kirjat, tarinoita maailman kaikilta mantereilta. Klassikoiden ja palkittujen kirjojen lisäksi sarja on pyrkinyt laajentamaan lukijoidensa tottumuksia, haastanut tarttumaan johonkin itselle vieraaseen ja kehottanut avaamaan silmiä myös vähemmän tunnetuille tarinoille. 

Akateeminen x Keltainen kirjasto

Akateeminen Kirjakauppa on tunnettu erityisen laajasta ja laadukkaasta valikoimastaan, joka kattaa myyntilistojen tunnetuimpien kärkinimien lisäksi kattauksen myös kapeammalle lukijakunnalle miellettyjä teoksia. Akateemisen valikoimiin on vuosia kuulunut Keltaisen kirjaston uutuuksien lisäksi valikoima muitakin sarjan teoksia. 

Olemme mukana juhlimassa Keltaisen kirjaston syntymäpäiviä! Tervetuloa Helsingin Akateemiseen juhlimaan 70-vuotissyntymäpäiviä Saara Turusen, Leena Lehtolaisen, Jussi Nikkilän, Ville Blåfieldin sekä ympäri maailmaa rakastetun yhdysvaltalaiskirjailijan, Elizabeth Stroutin kanssa! Lue lisää tapahtumasta.

Syntymäpäivien kunniaksi Akateeminen tarjoaa asiakkailleen kaikki Keltaisen kirjaston kovakantiset kirjat 15 % alennuksella*. Lisäksi jokainen 3 kovakantisen Keltaisen kirjaston kirjan ostaja saa kangaskassin kaupan päälle*.

*Tarjous voimassa 31.5.2024 asti. Kangaskasseja on rajoitettu erä.