Usein kysytyt

Aukioloajat ja myymälät

Mistä löydän myymälöiden aukioloajat ja yhteystiedot?
Löydät myymälöiden aukioloajat ja yhteystiedot kohdasta Myymälät. Myymälämme sijaitsevat 4 paikkakunnalla: Helsinki, Espoo, Turku ja Tampere.

Valikoima ja varaukset

Onko tilattavissa kirjaa, joka ei löydy verkkosivuilta?
Myymälöiden valikoima on verkkosivuvalikoimaa laajempi. Tiedustelun voi tehdä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@akateeminen.com.

Mitä lehtiä Akateemisessa myydään?
Lehtivalikoimaamme kuuluu muun muassa Lehtipiseen lehtiä, sanomalehtiä ja pienkustantajien erikoislehtiä. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Lehtien saatavuutta voi tiedustella suoraan myymälöistä.

Palautukset ja reklamaatiot

Voiko kirjan/tuotteen palauttaa tai vaihtaa?
Myyntikuntoisen tuotteen vaihto- ja palautusoikeus on 14 vuorokautta kuittia vastaan. Tuotteen voi palauttaa tai vaihtaa missä tahansa myymälässämme.

Voiko tarjoushintaisia tuotteita palauttaa?
Voit palauttaa tuotteen kuittia vastaan. Tarjoushintaisia tuotteita koskee samat palautusehdot kuin normaalihintaisiakin.

Kuinka reklamoida tuotteesta?
Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@akateeminen.com. Voit myös tehdä reklamaation suoraan myymälään.

Ystäväklubi ja kampanjat

Kerryttääkö Ystäväklubi erityisiä bonuksia tai pisteitä?
Ystäväklubin jäsenyys tuo tullessaan runsaasti etuja, joten korttia kannattaa näyttää aina ostoksia tehdessä. Toistaiseksi ei ole käytössä bonusjärjestelmää, joka kerryttäisi pisteitä tai bonuksia ostoista.

Miten saan Ystäväklubitarjoukset verkkokauppatilauksiin?
Ystäväklubitarjoukset eivät koske verkkokauppatilauksia. Verkkokauppatilaukset tehdään osoitteessa www.akateeminenwebshop.com, jossa Akateemisen tarjoukset eivät ole voimassa. Verkkokauppaa hallinnoi yhteistyökumppanimme.

Miten voin liittyä Akateemisen Ystäväklubiin?
Voit liittyä ystäväklubilaiseksi myymälöissämme tai verkkosivuillamme. Liity Akateemisen Ystäväklubilaiseksi tästä!

Mistä näen voimassa olevat kampanjat?
Liittymällä Ystäväklubilaiseksi pysyt ajan tasalla kaikista ajankohtaisista kampanjoista ja tapahtumista. Voimassa olevat kampanjat näkyvät myös myymälöissämme, verkkosivullamme ja Ystäväklubin uutiskirjeissä.

Akateemisen verkkokauppa – akateeminenwebshop.com

Miksi verkkosivuilla näkyy samoille kirjoille eri hintoja?
Sivulla www.akateeminen.com esitellään Akateemisen myymälävalikoimaa, kun taas sivulla www.akateeminenwebshop.com näkyvät yhteistyökumppanimme valikoima ja hinnat, jotka ovat voimassa vain verkkokauppatilauksissa.

Lahjakortti

Voinko maksaa lahjakortilla verkossa?
Akateemisen myymälöistä ostetut lahjakortit ovat voimassa vain myymälöissä. Webbshopissa on oma sähköinen lahjakortti, joka ei käy Akateemisen myymälöissä.

Kuinka kauan lahjakortti on voimassa?
Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä. Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. Lisätietoa Akateemisen lahjakortista löytyy täältä.

Yritysasiakkaat

Voinko yritysasiakkaana tilata kirjoja Akateemisesta?
Kyllä, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen yritysmyynti@akateeminen.com. Lue lisää Akateemisen yritysmyynnistä. Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.