Lahjakortti

Muista läheisiäsi ja anna heille lahjaksi Akateemisen lahjakortti!

Lahjakortin saajalle annat vapauden valita hänelle itselleen mieluisan lahjan. Akateemisen lahjakortti ilahduttaa kirjan ystävää. Lahjakortti on suosittu lahjavaihtoehto kaikenikäisille.

Akateemisen lahjakortin voi ostaa myymälöiden kassoilta. Voit ladata lahjakortille haluamasi arvon. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta aktivointipäivästä alkaen. Lahjakortin saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa kaikissa Akateemisen myymälöissä.

Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä kaikissa myymälöissämme. Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. 

Akateemisessa on laaja valikoima kirjoja, lehtiä ja paperituotteita, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin mieleistä ostettavaa. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivia kirjoja tai muita tuotteita. Olemme täällä sinua varten!

Yritysasiakas

Etsitkö lahjaa työkaverille, asiakkaalle tai yhteistyökumppanille?

Anna lahjaksi lukemisen ilo ja kirjalahjakortti. Lahjakortin mukana voit antaa omat kirjasuosituksesi lahjan saajalle. Kirjoista keskustelu luo kohtaamisia ja yhteisiä elämyksiä.

Yritysasiakkaana voit pyytää tarjouksen Akateemisen lahjakortista. Akateemisen yritysmyynti tarjoaa luotettavaa ja tehokasta palvelua kaikenkokoisille yrityksille. Otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen yritysmyynti@akateeminen.com, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Antaisitko lahjaksi mieluummin fyysisen kirjan?

Anna lahjaksi lukuelämys! Haluatko, että kirja-alan ammattilaiset auttavat sinua löytämään täydellisen lahjan? Kerro meille toiveesi ja tarpeesi, niin me hoidamme loput.