Kohtaamispaikalla kirjailijoiden torstai – Helsinki

14.3. klo 16:00 – 19:30

Helsinki Kirjatalo

Kohtaamispaikka

Suomeksi

Torstaina 14.3. Helsingin Kohtaamispaikalle kokoontuu seitsemän kirjailijaa haastatteluun. Kirjailijoiden torstaita meidän kanssamme viettävät kirjailijat R.M.Rosenberg, Pirkko Soininen, Johanna Aatsalo, Sara Parikka, Katri Syvärinen, Kale Puonti ja Maija Kajanto! Luvassa siis upeita keskusteluja ja hetkiä kanssamme. Tule tapaamaan kirjailijoita ja nouda signeeraus kirjaasi. Tervetuloa!

Löydät tapahtuman myös Facebookista.

Helsingin Kirjatalon Kohtaamispaikalla illan aikana haastattelussa:

16:00 R.M. Rosenberg: Vapaaherratar

Vapaaherratar jatkaa eleganttia Hakoisten naiset -sarjaa, jossa pääosaan nousevat hämäläisen kartanon naiset. Helena von Burghausenin kohtalona on pelastaa perheensä ja onnensa sotien myllerryksessä.

16:30 Pirkko Soininen: Signe

Pirkko Soinisen Signe on viipyilevän kaunis elämäkertaromaani 1869 syntyneestä valokuvaajasta Signe Branderista, joka tallensi rakastettuihin valokuviinsa Helsingin ja sen asukkaat.

17:00 Johanna Aatsalo: Paljastus – Tarina dopinguutisesta ja toimittajasta, joka haluttiin vaientaa

Totuus, jota kukaan ei halunnut kuulla. Nuori naistoimittaja julkaisee dopinguutisen, joka ravistelee kansakuntaa ja suistaa hänen oman elämänsä raiteiltaan.

17:30 Sara Parikka: Mutkatonta & maukasta

Sara Parikan suosituimmat reseptit. Arjen pelastava keittokirja, jonka reseptit ovat läpäisseet lapsiperheen stressitestin.

18:00 Katri Syvärinen: Äitihaava – Tyttären raskas perintö

Koetko elämässäsi riittämättömyyden tai arvottomuuden tunnetta, jota et ehkä oikein osaa määritellä? Huomaatko, että olet joskus ylikiltti eli pyrit miellyttämään muita jopa itsesi kustannuksella? Syynä voi olla äitihaava, joka juontuu äitisuhteesta ja sen haasteista.

18:30 Kale Puonti: Joni ja Pasilan myrkky -sarja

Kale Puontin kuudes dekkari Joni paiskaa Pasilan Myrkyn poliisit katujengien väkivaltaisiin välienselvittelyihin, ja murhatutkimuksissa pääepäillyksi nousee vaarallisen katkera mies.

19:00 Maija Kajanto: Kahvila koivu -sarja

Uusin osa, Sitruunakevät, ilmestyy keväällä 2024 ja on neliosaiseksi kasvaneen Kahvila Koivu -sarjan päätösosa. Kirjasarjan avasi Korvapuustikesä heinäkuussa 2022.

Tilaisuuden aikana on mahdollista osallistua WSOY:n ja Eckerö Linen Hyvän mielen kirjaristeilyn 20.4.2024 arvontaan. Arvomme kaksi miniristeilylippua yhdelle henkilölle.