Hengittämisen taito

29,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Lumoava pienoisromaani isästä ja pojasta, tuulisesta saaresta ja anteeksiannosta.

Nuorukainen saapuu talviseen Kreikkaan etsimään vuosia sitten kadonnutta isäänsä. Matka johtaa kaukaiselle ja yksinäiselle saarelle, jossa pieni erakkoyhteisö elää sopusoinnussa luonnon kanssa, hengittää vuodenaikojen rytmiin. Talvi vaihtuu kevääksi, isä ja poika istuvat oliivipuun juurella, ja hiljalleen jokin paino alkaa hellittää.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789511367642
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
176
Kustantaja
Otava

Henkilökunta suosittelee

Maagisen seesteinen.

Trilogia on maagisen seesteinen. Osat Adelen kysymysHengittämisen taito ja Jaakobin portaat olivat täysin itsenäisiä, mutta sisällön elementit, ihmistyypit ja merkitykselliset asiat tai esineet olivat hyvinkin samanlaisia.

Jokaisessa osassa tuntematon taho sysäsi ahdistuneen päähenkilön toimimaan ja tapahtui eräänlainen pyhiinvaellusmatka vieraaseen maahan (Ranskaan, Kreikkaan ja Israeliin).

Tunnelma oli uskonnollisen harras, ja ajelehtimistilanteessa olevien itseääntutkiskelevien päähenkilöiden kerronnassa oli selventäviä takaumia, totuuden kaipuuta sekä ihmeellisen mysteerin ja inhimillisyyden etsintää.

Hurmaannuin tästä pienoisromaanitrilogiasta, joten otin ilman muuta lukuun myös uuden pienen suuren romaanin, Yö Whistlerin maalauksessa. Vahva suositus Haahtelan kirjoille!

Taru T, Espoo Tapiola