Ympäristöystävällinen Pilot BeGreen

01.10.2021

Ilmastonmuutos on yksi aikamme suurimmista haasteista. Pilot Nordic AB kehittää toimintaansa ja tuotantoprosessejaan yhä enemmän ympäristöä kunnioittavaan ja huomioivaan suuntaan. 

Pakkausjäte on yksi maapallon isoista saastuttajista. Pilot kehittää ja parantaa valikoimatyön ohella myös tuotepakkauksia. Akateemisen valikoimissa nyt muovivapaat ja 100% kierrätettävät tuotepakkaukset. Valitse ympäristöystävällinen Pilot tuote; kuulakynä, geelikynä, Hi-Tecpoint, markkeri tai lyijytäytekynä. Tutustu valikoimaan Akateemisen myymälöissä! 

Vaihda täyttösäiliö, älä kynää! Yli 60 % Pilotin tuotteista on uudelleen täytettäviä. Yksinkertaista, ympäristöystävällistä ja taloudellista. Vaihtamalla B2P geelikynän mustesäiliön kolme kertaa vähennät hiilijalanjälkeä jopa 71 % kertakäyttökynään verrattuna. 

Pilot käyttää kierrätettyä muovia ympäristöystävällisten tuotteidensa valmistuksessa. Kierrätysmateriaalin osuus vaihtelee 50-90 % välillä tuotteesta riippuen. Hiilijalanjälki on keskimäärin 19-57 % pienempi kuin nesteellisestä muovista valmistettu. 

Kirjoitetaan yhdessä vihreämpi ja parempi maailma meille kaikille!