Marjo Tuomikoski Akateemisen Kirjakaupan myyntiin ja markkinointiin keskittyväksi operatiiviseksi johtajaksi

03.03.2021

Marjo Tuomikoski on nimitetty Akateemisen Kirjakaupan operatiiviseksi johtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään kesäkuun alussa. Uudella toimenkuvalla halutaan vahvistaa myynnin ja markkinoinnin fokusta ja resursseja. Tehtävässään Marjo työskentelee suoraan myymälöiden kanssa ja vastaa myös Akateemisen Kirjakaupan ostoista.

Marjo siirtyy tehtävään metsästys-, ulkoilu- ja koiratuotteita myyvän Suomen Retkitukku Oy:n toimitusjohtajan paikalta. Marjo on toiminut Adlibriksen Suomen toimitusjohtajana 2014–2016 ja CDON.COM:in Suomen kirjaliiketoiminnan vetäjänä 2008–2014.

”Marjon laaja-alainen kokemus kirja-alalta, myynnistä ja markkinoinnista, vähittäiskaupasta ja verkkokaupan puolelta tuo hienon lisän organisaatioomme”, kertoo Akateemisen Kirjakaupan toimitusjohtaja Magnus Brundin.

”Intohimoni kirjoja ja kirjallisuutta kohtaan ei ole alan ulkopuolisten vuosien aikana laimentunut. Olen yhä täydestä sydämestäni aito kirjamama, joka tekee nyt paluun kotiin. Haluan yhteistyössä asiakkaiden, kustantajien, kirjailijoiden ja alan toimijoiden kanssa jatkaa Suomen parhaan kirjakaupan kehittämistä ja palauttaa kukoistukseensa ne arvot, joista Akateeminen Kirjakauppa on aina ollut tunnettu: ainutlaatuinen asiakaskokemus, laaja, vetovoimainen ja oikea-aikainen valikoima ja palvelua suurella sydämellä ja asiantuntemuksella. Haluan saada kaikki kaltaiseni kirjanrakastajat – suomenkieliset, ruotsinkieliset, ulkomaiset ja paluun tekevät turistit – myymälöihimme ostamaan kirjallisuutta ja palauttamaan kirjahyllyt taas kunniaan”, kertoo Marjo Tuomikoski, joka uskoo painettuun kirjaan ja omistaa omien laskujensa mukaan itse hieman vajaat 1000 kirjaa.

Magnus Brundin, toimitusjohtaja
magnus.brundin@akateeminen.com
puh. +46 70 6011818

Marjo Tuomikoski, COO (alkaen 7.6.)
marjo.tuomikoski@akateeminen.com
puh. 040 5052402