Lukupiiri

16.03.2022

Mietitkö lukupiiriin osallistumista tai haluaisitko ehkä perustaa lukupiirin itse? 

Haluamme kannustaa kaikkia kirjallisuudesta kiinnostuneita järjestämään omia kirjallisuuskeskusteluja. Lukupiirin voi järjestää juuri niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. Autamme sinua perustamaan oman lukupiirin ystävien tai työporukan kesken. 

Jo pelkästään lukeminen käy harrastuksesta, mutta kirjat avaavat myös ovia uusiin maailmoihin. Lukupiirissä pääsee vaihtamaan ajatuksia luetusta ja nauttimaan kirjoista yhdessä. Lukupiiri avartaa lukukokemusta! 

Perusta oma lukupiiri  

Jos haluat päästä helpolla, Akateeminen auttaa sinua perustamaan oman lukupiirin, jossa luetaan vain hyviä kirjoja! Akateemisen lukupiirikirja vaihtuu aina maanantaisin kolmen viikon välein ja saat lukupiirikirjan aina tarjoushintaan. 

Helsingin Akateemisessa on tarjolla ilmaisia lehtisiä lukupiirin perustamista varten: löydät siitä kysymyksiä lukupiirikeskustelun tueksi sekä jokaiselle lukupiirikirjalle valikoidut tarjoiluehdotukset ja kuuntelusuositukset. 

Lukupiirissä juuri nyt 

Juuri nyt Akateemisen lukupiirissä luetaan Riikka-Maria Rosenbergin Hakoisten Anna -kirjaa. Hurmaavan aistillinen historiallinen romaani kuljettaa lukijansa 1700-luvulle ja keskelle erästä rakkaustarinaa. Uudessa sarjassa sukelletaan todellisiin naiskohtaloihin ja kiehtovaan kartanoelämään.