Kirjallisuuteen keskittyvä YouTube-kanava

06.11.2020

Akateeminen Kirjakauppa käynnistää kirjallisuuteen ja keskusteluihin, ilmiöihin ja ihmisiin keskittyvän AKA-TV-YouTube-kanavan. Ensimmäinen AKA-TV:n jakso on katsottavissa ensi viikon tiistaina 10.11., mutta jo tänään perjantaina 6.11. kirjallisuuden ja Akateemisen Kirjakaupan ystävät pääsevät katsomaan isänpäivän erikoisjakson, jossa kanavan juontaja Eva Kela ja muusikko-näyttelijä Olavi Uusivirta tarjoavat kirjavinkkinsä eri ikäisille isille.

AKA-TV:n uudet jaksot ilmestyvät tiistaisin ja erikoislähetyksiä voi tulla myös useammin. AKA-TV-kanavan voi tilata itselleen mobiiliin tai muulle laitteelle, jolloin tilaaja saa uuden jakson ilmestymisestä automaattisen ilmoituksen. Pääset AKA-TV:n seuraajaksi täältä: AKA-TV.

“Akateeminen Kirjakauppa tarjoaa Helsingin laajimman kirjallisuusvalikoiman ja on kaupungin luonnollinen kohtaamispaikka. Olemme jo jonkin aikaa pohtineet kuinka toimia nyt, kun asiakkaiden tapaaminen kirjakaupassa on haasteellista. Haluamme olla ajankohtaisia, pysyä aktiivisena voimana yhteiskunnan tarinoissa ja ilmiöissä. Toivomme näkyvyyttä uusilla alueilla ja on erittäin ilahduttavaa aloittaa uusi mediakanava Eva Kelan kanssa. Tämä tulee taatusti luomaan mielenkiintoisia keskusteluja sekä kodeissa että kaupoissamme kautta maan”, sanoo Magnus Brundin, Akateemisen Kirjakaupan toimitusjohtaja.

“Olemme panostaneet tapahtumien järjestämiseen Kirjatalossa erityisesti viimeisen parin vuoden aikana ja AKA-TV:stä saamme loistavan lisän ohjelmatarjontaamme. Uusi kanava antaa meille mahdollisuuden tavoittaa entistäkin enemmän lukemisesta ja ajankohtaisista asioista kiinnostuneita ihmisiä”, täydentää Akateemisen Kirjakaupan Helsingin Kirjatalon myymäläpäällikkö Aki Järvinen.

“AKA-TV on unelmieni täyttymys! Olen koko ikäni ollut harras lukutoukka. Olen myös loputtoman kiinnostunut ihmisistä ja heidän ajatuksistaan. Nyt saan johtaa kekseliäitä ja hyväntuulista keskusteluja kulttuurista ja yhteiskunnan ilmiöistä mielenkiintoisten ihmisten kanssa”, iloitsee AKA-TV:n Eva Kela.

AKA-TV:n seuraavissa jaksoissa vieraina nähdään muun kirjailija Antti Tuomainen, kirjailija-kuvataiteilija Rosa Liksom, kuvataiteilija Katja Tukiainen, lukija Emma Rantatalo ja Teos-kustantamon kustannuspäällikkö Jussi Tiihonen. AKA-TV:n sisällöt suunnittelee ja tuottaa yhdessä Akateemisen Kirjakaupan kanssa Kulttuuritoimisto Palovaara & Ruusila Oy.