Kesän kivoimmat pelit ja tekemiset löydät Akateemisesta

05.06.2019

Pitkä ja ihana kesä edessä, mutta mitä kivaa tekisi? Reissureppuun on hyvä pakata eväiden lisäksi myös puuhaa ja ajanvietettä.

Oppi&ilo-sarjan pyyhittävät puuhakortit ja -kirjat ovat helppoja mukaan otettavia, ja hupia riittää pitkäksi aikaa tai monelle tekijälle, kun valmiit tehtävät voi pyyhkiä puhtaaksi seuraavaa kertaa varten. Eikä ikäkään ole rajoite: sopivaa tekemistä löytyy kaikille taaperoista teineihin. (Ja saavat niitä aikuisetkin tehdä wink)

Tarrakirjoihin (TopModel, Create your world) voi suunnitella asuja, sisustuksia, eläintarhoja tai vaikka kokonaisia satumaailmoja. Innokkaimmille tarranliimaajille puolestaan riittää hupia siirtotarroista, joita voi liimata tehtävävihkoon (Oppi&Ilo) tai tarrataustaan (Djeco) aina uudestaan ja uudestaan. Kaikkien pienemmille sormille on taaperotarroja, joiden reunasta saa helposti otteen.

Etsi ja löydä -kirjojen ja tehtäväkorttien parissa viihtyy missä vain. Kuvista voi etsiä kirjassa listatut asiat ihan itsekseen tai haastaa kaverin kilpailuun.

Lentokoneessa tai auton takapenkillä ei tarvitse huolehtia kynien katoamisesta tai sotkusta, jos valitsee mukaan raaputuspiirroksia tai väritystehtäviä, joiden värittämiseen riittää pelkkä vesi! Maalaa vedellä -tehtävien parissa tuntee itsensä melkein taikuriksi, kun värit tulevat näkyviin kuin itsestään.

Lomalla on myös aikaa pelata. Perhe Alias, Piirrä ja arvaa sekä erilaiset dominot, lotot ja muistipelit sopivat kaikille, ja perinteinen korttipakka sujahtaa helposti vaikka taskuun.

Nämä kaikki kivat ja hyödylliset pelit ja tuotteet löydät Akateemisesta.