Risto Kuulasmaa: Kaikki valo maailmassa – Helsinki

5.10.23 klo 15:30 – 18:30

Helsinki Kirjatalo

Suomeksi

Media-alan yrittäjä ja valmentaja Risto Kuulasmaa kutsuu sinut lähtemään uteliaasti mukaan pohtimaan ihmisyyden peruskysymyksiä. Mikä yhdistää henkisiä ja filosofisia perinteitä? Mitä on tietoisuus? Kuinka voimme vapautua kärsimyksestä matkalla kohti kestävää rauhaa ja onnellisuutta?

Kutsu hiljaisuuteen

Risto Kuulasmaa meditoi torstaina 5.10. klo 15.30-18.00 Kohtaamispaikalla. Yleisö on tervetullut osallistumaan meditointiin, jota ohjaavat iltapäivän aikana Sanna Wikström, Erkko Klemetti, Noora Mustajoki ja Manuela Bosco. Meditaation päätteeksi klo 18 Tunna Milonoff haastattelee Risto Kuulasmaa hänen esikoiskirjastaan Kaikki valo maailmassa.

Tapahtuman aikataulu:

15:30 Ohjattu meditaatio – Sanna Wikström
16:30 Ohjattu meditaatio – Erkko Klemetti
17:00 Ohjattu meditaatio – Noora Mustajoki
17:30 Ohjattu meditaatio – Manuela Bosco
18:00 Kirjailijan haastattelu – Tunna Milonoff & Risto Kuulasmaa

Kaikki valo maailmassa on Risto Kuulasmaan holistinen filosofinen katsaus ihmisyyteen.

Kirjassa käsitellään monia elämän osa-alueita, kuten viisautta, taidetta, rahaa, uskontoja ja kuolemaa. Kaikki valo maailmassa tarjoaa näkökulman kasvuun ja laajentumiseen ihmisenä. Se auttaa hahmottamaan itseä kokonaisuuden osana, rakkauden ja erillisyyden kokemusten välimaastossa.

Risto Kuulasmaan Kaikki valo maailmassa aloittaa uuden Hidasta viisautta -sarjan, jossa tutkitaan maailmaa ja ihmisenä olemista elämänfilosofisella otteella.

Risto Kuulasmaa (s. 1978) on kestävän kasvun yrittäjä ja valmentaja, jota kiinnostavat merkitys, muutos ja laajentuminen. Hän on työskennellyt tuottajana, ohjaajana ja strategina muun muassa Duudsonien ja Docventuresin taustalla sekä Ylen television ja Areenan julkaisupäällikkönä. Lisäksi hän on osaperustanut tubettajatapahtuma Tubeconin sekä Finnish Flow’n, joka järjestää ohjelmaa Davosin talousfoorumin yhteydessä. Kuulasmaa perheineen asuu Amsterdamissa.