Kohtaamispaikalla Tiina Veijonen: Yhtä vahvaksi – Voimaa vertaistuesta – Helsinki

8.3. klo 17:00 – 18:00

Helsinki Kirjatalo

Kohtaamispaikka

Suomeksi

Tule viettämään naistenpäivää Tiina Veijosen johdolla! Luvassa inspiroivaa puhetta naisena olemisesta.

Luvassa Mindfullness-hetki fysioterapeutti ja palautumisvalmentaja Sari Niskasen kanssa, ja työyhteisövalmentaja Anu Iisakkila opastaa tunnelukoista. Tapahtuman juontaa Marko Keränen.

Sadalle ensimmäiselle vieraalle on tarjolla kakkukahvit sekä ihana naistenpäivän lahjakassi, joka pursuaa Mybnb Live -kumppaneiden laadukkaita tuotteita.

Löydät tapahtuman myös Facebookista.

Elämänmakuisia tositarinoita naiselta naiselle. Kun hyvinvointiyrittäjä Tiina Veijonen perusti koronapandemian alussa pakon sanelemana livetreeniryhmän, hän löysi jotain paljon arvokkaampaa kuin uudenlaisen bisnesmallin: aktiivisen ja nopeasti kasvavan naisten yhteisön, jossa jaetaan ajatuksia, huolia, murheita – ja saadaan vertaistukea.

Veijonen on koonnut kirjaan yhteisön naisia eniten puhuttaneet teemat, ja hän panee myös itsensä likoon kertomalla avoimesti omat kokemuksensa. Jokaisen luvun lopusta löytyvät asiantuntijoiden vinkit kaikille naisille, joita muun muassa yksinäisyys, parisuhde ja syyllisyyden tunne pohdituttavat.

Tiina Veijonen on espoolainen hyvinvointiyrittäjä. Keväällä 2020 Veijonen perusti sponsoroidun, asiakkaille maksuttoman livetreeniryhmän, josta kasvoi nopeasti yli 100 000 naisen verkkoyhteisö. Ennen personal traineriksi kouluttautumistaan ja hyvinvointialalle siirtymistään Veijonen teki pitkän uran markkinoinnin parissa.

Anu Räsänen on helsinkiläinen toimittaja, kustannustoimittaja ja kirjailija, joka hoitaa ystävyyssuhteitaan pitkillä kävelylenkeillä.

“Tämän kirjan tarinat ovat osa omaa voimaantumisprosessiani. Kun uskalsin avautua, myös oma elämäni muuttui.”

Tiina Veijonen, yli 100 000 jäsenen MyBnB Live -yhteisön perustaja