Kohtaamispaikalla Matti Kuusela: Journalisti – Toisenlainen toimittaja – Tampere

6.4. klo 14:00 – 14:30

Tampere

Kohtaamispaikka

Suomeksi

Tervetuloa Tampereen Kohtaamispaikalle seuraamaan Matti Kuuselan haastattelua kirjastaan Journalisti – Toisenlainen toimittaja. Haastattelijana Anni Kytömäki.

Löydät tapahtuman myös Facebookista.

Yllätyksellisistä sanomalehtijutuistaan tunnettu Matti Kuusela kertoo laajassa muistelmateoksessaan omasta toimittajantiestään, juttujensa synnystä ja toimittajana kohtaamistaan ihmisistä.

Juttumatkoilla koettuja elämyksiä, vaikeuksia ja oivalluksia yksityiskohtaisesti kuvaava teos on nautittavaa luettavaa kaikille feature-juttujen ystäville. Lisäksi teos on inspiroivaa ja hyödyllistä luettavaa kaikille niille, joille kirjoittaminen on harrastus tai ammatti. Teosta voi lukea myös kirjoitusoppaana, jonka vinkit pätevät yhtä lailla kaunokirjallisuuden kuin asiaproosankin kirjoittamiseen.

Aamulehdessä pitkän uran tehnyt Matti Kuusela lienee palkituin elossa oleva suomalainen sanomalehtitoimittaja. Vain jo edesmennyt Ilkka Malmberg (Helsingin Sanomat) on saanut suunnilleen samat journalistipalkinnot. Molemmille on myönnetty Valtion tiedonjulkistamispalkinto, Tutkivan journalismin Lumilapio, Bonnierin suuri journalismipalkinto ja Suomen Sanomalehtien liiton Vuoden paras sanomalehtijuttu -palkinto. Kuusela sai myös Aamulehden Sulka hattuun -palkinnon sekä Kalle Kaiharin säätiön kulttuuripalkinnon.