Akateeminen X Crush: Paneelikeskustelut naisille, jotka muuttavat maailmaa – Helsinki

5.4. klo 16:30

Helsinki Kirjatalo

Akateeminen X Crush

Suomeksi

Tervetuloa Helsingin Kohtaamispaikalle seuraamaan paneelikeskusteluja ja verkostoitumaan. Paneelit moderoivat Crushin perustajat Anna Pyykkö ja Katja Presnal

Crush on tasa-arvoa edistavä liike, joka murtaa patriarkaalisia normeja yritysmaailmassa, ja jonka tavoitteena on tehdä Suomesta ensimmäinen maa jossa sukupuolten välinen kuilu on sulkeutunut. 

Löydät tapahtuman myös Facebookista.

16:30 Tervetuloa

16:35 Paneeli: Miksi tarvitsemme verkostoja? 

Keskustelijat: Anna Pyykkö, Maija Ilmoniemi ja Laura Lindsberg

Kuule parhaat vinkit miten verkostot auttavat luomaan unelmien uran ja menestymään liike-elämässä. Menestyneet verkostojen superrakentajat kertovat mikä niiden merkitys on myös henkiseen hyvinvointiin ja työelämän murrokseen. 

Female Founders Suomen omistaja Anna Pyykkö keskustelee yhdessä Maija Ilmoniemen ja Laura Lindsbergin kanssa. Toimittaja ja radiojuontaja Maija Ilmoniemi on kirjoittanut kirjoja yrittäjyydestä ja yksinäisyydestä (Yksinäinen, Otava, 2020), ja markkinoinnin asiantuntija Laura Lindsbergin esikoiskirja Verkostoitumisen taito (Alma, 2024) on juuri ilmestynyt. 

17:00 Paneeli: Miten tehdä unelmista rohkeasti totta? 

Keskustelijat: Katja Presnal, Riina Laaksonen ja Janiina Lammi

Miten valloittaa niin vuorenhuippuja kuin liike-elämän huippuja? Inspiroidu maailmaa nähneiden sarjayrittäjien tarinoista, ja kuule minkä muutoksen he haluaisivat seuraavaksi kokea. 

Big Rich Money-kirjojen kirjailija Katja Presnal keskustelee yhdessä startup-sijoittaja ja vuorikiipeilijä Janiina Lammin sekä Nordic Fit Maman perustaja Riina Laaksosen kanssa. Janiina Lammen tositarinaan perustuva teos Suuri huiputus (Gummerus, 2024) ilmestyy tänä kesänä ja Riina Laaksosen kirja Äidin hyvinvointi: Nordic Fit Mama (ReadMe, 2023) on tuki äideille. 

17:25 Crush-tapahtuman esittely ja kiitokset 

17:30 Verkostoitumista

Akateeminen X Crush Movement

Akateemisessa oleva tapahtuma on esimakua CRUSH 2024 konferenssista, joka valtaa Helsingin Pörssitalon 8.5.2024. 

CRUSH 2024-tapahtuman aihena ovat: moderni johtajuus, tasa-arvo, tulevaisuus ja yrittäjyys. Puhujina on yli 20 liike-elämän vaikuttajaa, joiden joukossa muun muassa kansanedustaja Fatim Diarra ja bestseller-kirjailija Lọlá Ákínmádé Åkerström Ruotsista, sekä Big Rich Money-kirjailija Candice Brathwaite Yhdysvalloista. Crushista löytyy myös Akateemisen Kirjakaupan Pop Up Shop, joka tuo tämän päivän rohkeimmat kirjailijat esille. 

Akateemisen asiakkaana saat 30 euron alennuksen Crush-lipuista koodilla AKATEEMINEN30. Osta lippusi nyt osoitteesta www.crushmovement.com