Top 10 pokkarit

 1. Uskollinen lukija
  Seeck MaxNidottu 2020, suomi
  990
  Suomen kärkitrilleristi Max Seeck vakuuttaa psykologisella jännitysromaanillaan, jossa rikoskirjailijan teokset muuttuvat karmivalla tavalla todeksi. Tämän kirjan käännösoikeudet on myyty 38 maahan!
 2. Veitsi
  Nesbø JoNidottu 2020, suomi
  1190
  Harry Hole on täällä taas eikä mikään ole enää hyvin. Lähes miljoona kirjaa Suomessakin myynyt Jo Nesbo tekee selvää jälkeä uudella Harry Hole -trillerillään.
 3. Kivitasku
  Kytömäki AnniNidottu 2018, suomi
  1090
  1959. Helenan viimeinen kesä on kuin Helena itse, pitkä ja arvaamaton. "Minä en ole ihminen, minä olen tosikko", 16-vuotias Helena ajattelee. Hän muuttaa Mustasaareen, lukee tutkimusmatkailijan kirjaa Pääsiäissaaresta ja haaveilee seikkailuista. Kesän lopussa alkaa kuitenkin toisenlainen matka. 1849. Sergei on uneksinut vallankumouksesta. Nyt hä...
 4. Putinin trollit
  Aro JessikkaNidottu 2020, suomi
  1190
  Journalistinen jännityskertomus modernin informaatiosodankäynnin toimintatavoista
 5. Lyhyet vastaukset suuriin kysymyksiin
  Hawking StephenNidottu 2020, suomi
  990
  Onko muualla maailmankaikkeudessa elämää? Kuinka selviydymme planeetallamme? Aikamme tunnetuin tiedemies vastaa perustavanlaatuisiin kysymyksiin.
 6. 12 elämänohjetta
  Peterson Jordan B.Nidottu 2020, suomi
  1190
  Mitkä kaksitoista asiaa jokaisen nykymaailmassa elävän ihmisen olisi hyvä muistaa? Kanadalainen psykologi Jordan B. Peterson romuttaa myyttejä onnesta ja mielekkäästä elämästä. Hänen rohkea kansainvälinen bestsellerinsä 12 Elämänohjetta. Käsikirja kaaosta vastaan haastaa lukijan huikealle älylliselle tutkimusmatkalle antiikin myyteistä nykyajan neurotieteeseen.
 7. Hammurabin enkelit
  Seeck MaxNidottu 2017, suomi
  990
  Uusi tulokas räjäyttää pankin vangitsevalla trillerillään!   Suomen suurlähetystön työntekijä Jare Westerlund katoaa Zagrebissa. Ainoa johtolanka on nimettömät uhkaukset, joita Westerlund on saanut juuri ennen katoamistaan. Tilannetta lähetetään selvittämään puolustusvoimien erityisasiantuntija Daniel Kuisma ja ulkoministeriössä työskentelevä Annik...