Yksi neljästä

29,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Yksi neljästä tuo dekkarimaailmaan uuden kiinnostavan kasvon: itähelsinkiläinen Terhi Nuora on paitsi murharyhmän rikostutkija myös tietokoneelle hautautuneen nuorenmiehen yksinhuoltaja. Sarjan 1. osa kuvaa yhteiskunnan varjopuolta - syrjäytymistä ja hyvätuloisten pahoinvointia.

Murharyhmä aktivoituu, kun Kontulasta löytyy pää huputettuna miehen ruumis. Kylmäävä tapaus menee kuulustelijan roolissa viihtyvän Terhi Nuoran ihon alle, kun hän saa vastaansa Vuosaaren luksustalossa asuvan teflonkasvoisen Timo Kallion. Menneet tapahtumat eivät jätä Terhiä rauhaan kotonakaan: Taneli aikoo selvittää totuuden isästään, josta Terhi on päättänyt vaieta.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789512430949
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
303
Kokoelma
Terhi Nuora
Numero sarjassa
1
Kustantaja
Gummerus

Henkilökunta suosittelee

Lähde on kirjoittanut loistavan dekkarin.

Yksinhuoltajaäiti ja rikostutkija Terhi Nuora kiehtovine kollegoineen tutkii murhaa Itä-Helsingissä. Epäiltyjä löytyy useita ja arkinen poliisityö on hidasta, mutta lopulta kunkin menneisyys tulee esiin. Lähde on kirjoittanut loistavan dekkarin, jossa juonta avataan taitavasti kussakin luvussa eri henkilöiden kautta ja lukija päästetään heidän päänsä sisään. Liikaa ei paljasteta eikä ainakaan liian pian sitä, kuka on salaperäinen yksi neljästä.

Aleksandra, Helsinki Kirjatalo