Vieras

32,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Tytöt-menestysteoksen kirjoittajan odotetussa toisessa romaanissa nuori nainen muuntautuu siksi, joka hänen kulloinkin kuvitellaan olevan.

Kesä Long Islandin East Endissä lähenee loppuaan. Alex on asunut vanhemman miehen elättämänä, mutta kun hän mokaa illallisilla, mies potkii hänet pihalle. Alex ei voi palata New Yorkiin, siellä häntä odottaa vain raivostunut exä. Hänellä ei ole mitään hävittävää, mutta sen sijaan hänellä on taito mukautua muiden haluihin ja ottaa salaa omansa. Ylellisyyteen tottuneet paikalliset luulevat olevansa kaltaistensa keskellä eivätkä osaa epäillä mitään pahaa.

Viikon kuluessa Alex on pyyhkäissyt läpi häneltä aiemmin suljetun maailman ja jättänyt jälkeensä tuhoa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789511369400
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
269
Kokoelma
Otavan kirjasto
Kustantaja
Otava

Henkilökunta suosittelee

Viikon ajalle sijoittuva romaani vetää lukijan mukaan uima-altaalta toiselle ja uusiin seurapiireihin.

Tyylikäs ja terävästi kirjoitettu romaani!

Pääosassa on 22-vuotias Alex, ristiriitainen hahmo monin tavoin. Hänellä on elättäjänä itseään vanhempi mies, vaikka hän toisaalta halveksii miesten vaurautta ja sen tuomaa valtaa. Alex on naiivi, mutta sosiaalisesti älykäs, ja kertoja pysyy tiukasti hänen päänsä sisällä. Mitä tehdä, kun taas yksi miehistä lakkaa vastaamasta hänen puheluihinsa? Viikon ajalle sijoittuva romaani vetää lukijan mukaan uima-altaalta toiselle ja uusiin seurapiireihin.

Aleksandra, Helsinki Kirjatalo