Viattomien veri

31,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Kylmäävä rituaalikosto maorien mailla.

Hana Westerman on sitkeä aucklandilainen etsivä, joka tasapainottelee yksinhuoltajuuden ja poliisinuransa välillä. Kun salaperäinen video johdattelee hänet rikospaikalle, hän löytää kätketystä huoneesta murhatun miehen. Tutkimuksen edetessä Hana paljastaa hyytävän yhteyden murhien sarjan ja historiallisen rikoksen välillä.

Pian tehtävästä tulee henkilökohtainen. Kaksi vuosikymmentä aiemmin Hana oli nuorena maoripoliisina osa tiimiä, joka lähetettiin lopettamaan voimakeinoin maorien luvaton miehitys pyhillä mailla. Yhtäkkiä tapaus tulee pelottavan lähelle Hanan omaa perhettä.

Palkitun käsikirjoittaja-ohjaajan esikoisteos hätkähdyttää ja koukuttaa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789511449072
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
303
Kustantaja
Otava

Henkilökunta suosittelee

Ajattelemisen aihetta antava lukukokemus.

Taidokas esikoisdekkari. Uuteen Seelantiin sijoittuva romaani iskee terävästi maan historian kipupisteisiin. Valloittaja-englantilaisten riisto alkuperäisasukkaita maoreja vastaan lyö laineita nykyaikaan asti, ja kaiken keskiössä on ylietsivä Hana Westerman, jonka täytyy lopulta kohdata myös oma menneisyytensä.

Ajattelemisen aihetta antava lukukokemus, joka osoittaa ehkä tahtomattammekin sen, etteivät kamalimmatkaan asiat ole yksiselitteisesti tuomittavia.

Pia, Turku