Varkaiden akatemia

17,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

"Tämä on siis koulu rikollisille." Se oli tarkoitettu kysymykseksi mutta kuulosti pikemminkin syytökseltä.
"Tämä on paljon enemmän," Caspian vastasi ... "Tämä on koti unohdetuille, turvapaikka eksyneille ja kyllä, täällä koulutetaan myös tulevaisuuden mahtavimpia konnia."

Gabriel on kasvanut isoäitinsä hoivissa siitä saakka, kun hänen vanhempansa katosivat kauan sitten. Hän hankkii osan heidän elannostaan taskuvarkauksilla. Eräänä päivänä hän varastaa lompakon, joka on tyhjä lukuun ottamatta lappua, jossa lukee: "Sinä olet hyvä. Minä olen parempi", ja osoite. Osoitteesta Gabriel löytää Crookhavenin ja ystävystyy rehtorin tyttären Penelopen, lyömättömien hakkerikaksosten Aden ja Eden sekä varjokiipeilijä Amiran kanssa.

Koulun vanhempia oppilaita alkaa kadota ja Gabriel ystävineen saa vihiä, että se liittyy Nimettömiin, koulun periaatteet hylänneeseen joukkoon. Kun arvoitus ratkeaa, totuus löytyy lähempää kuin Gabriel osasi kuvitellakaan.

Varkaiden akatemia on uuden huikean jännittävän Crookhaven-sarjan ensimmäinen osa.

J. J. Arcanjo on portugalilais-englantilainen kirjailija. Hän on kasvanut Portugalin Algarvessa ja Englannin Devonissa. Hän on opiskellut kriminologiaa, psykologiaa ja luovaa kirjoittamista ja työskentelee kustannustoimittajana Bloomsbury-kustantamossa. Arcanjo on aiemmin julkaissut kaksi dekkaria. Varkaiden akatemia on hänen ensimmäinen kirjansa lapsille ja nuorille.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523642928
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
319
Kokoelma
Varkaiden akatemia
Numero sarjassa
1
Kustantaja
Aula & Co

Henkilökunta suosittelee

9-12 -vuotiaille lukuahmateille suunnattu jännittävä sarjanaloitus.

J.J. Arcanjon Varkaiden akatemia on 9-12 -vuotiaille lukuahmateille suunnattu jännittävä sarjanaloitus.

Akatemiaan pääsevät koulittaviksi vain ne pitkäkyntiset lapset, jotka ovat käyttäneet erilaisia velmuja taitojaan puolustaakseen heikompiaan. Kyseessä on siis Robin Hood -tyyppinen ideologia. Koulun haastavat tehtävät saavat kilpailevat oppilaat lyöttäytymään yhteen erilaisine taitoineen, mutta kun oppilaita alkaa kadota, ilmenee, että ollaan tekemissä koulun periaatteet hylänneen erotetun rikollisjoukkion kanssa.

Jännäjuoninen seikkailunaloitus päättyy kutkuttavasti odottamaan seuraavaa osaa.

Taru T, Espoo Tapiola