Unohdettujen unelmien kirjasto

31,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Lämminhenkinen romaani elämänilon löytämisestä.

Mikä tepsisi suruun paremmin kuin kesä lempeän kyläyhteisön kirjastossa? Kielokoski-sarjan aloittava Unohdettujen unelmien kirjasto hurmaa tunnelmallisen maaseuturomantiikan ystävät.

"Elämä antaa ja kantaa, kun sen antaa kantaa", tapasi Aina Varjorannan äiti sanoa, mutta Ainasta tuntuu, että elämä on vain ottanut siitä lähtien, kun syöpä vei äidin. Kun äidin kuolemasta on kulunut vuosi, Aina uskaltautuu Helsingistä kesäksi Kielokoskelle, kirjastonhoitajaksi maaseudun rauhaan. Yllättäen kirjasto paljastuukin kirjoista riisutuksi jumppasaliksi, jonka tulevaisuus on uhattuna. Aina päättää palauttaa kirjastoon lukemisen ilon, ja kuin varkain palautuvat elämään myös värit, rakkaus ja usko äidin vanhaan viisauteen.

Liina Putkonen on Helsingissä asuva toimittaja ja kirjailija. Hänen esikoisteoksensa Jäätynyt tyttö voitti Rikos-Kniga-kilpailun syksyllä 2016.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520452841
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
380
Kokoelma
Kielokoski
Numero sarjassa
1
Kustantaja
Tammi

Henkilökunta suosittelee

Romantiikkaakin tihkuu ihan kolmiodraaman verran.

Liina Putkosen Unohdettujen unelmien kirjasto on hyvänmielen kirja joka vie äitinsä menettäneen nuoren naisen Jyväskylän Kielokoskelle kirjaston kesäpestiä hoitamaan.

Kirjaston asiat eivät olekaan kunnossa, mutta kirjallisuutta rakastava, päättäväinen päähenkilö lumoaa kylän klassikkokirjavinkeillään ja -ideoillaan, eikä lannistu vastarannan kiiskestä. Romantiikkaakin tihkuu ihan kolmiodraaman verran.

Dekkaristina Liina Putkonen on osannut ujuttaa mukaan vielä menneisyyden mysteerin, joka selvitessään avaa henkilön jos toisenkin solmuja. Elämänviisauksia ja kirjojen parantavaa voimaa tihkuva kesäkirja lämmitti mieltä.

Taru T, Espoo Tapiola