The Inheritance Games: Salainen perijätär

25,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Tuntematon tyttö - Upporikas perhe - Kohtalokas peli voi alkaa

Miksi mysteerinen miljardööri valitsi Avery Grambsin pelinappulakseen? Jennifer Lynn Barnesin viettelevän YA-trilleritrilogian avaus on täydellistä luettavaa Yksi meistä valehtelee -sarjan ja Knives Out -elokuvien ystäville!

Äitinsä menettäneen Avery Grambsin elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän kesken koulupäivän saa kutsun miljardööri Tobias Hawthornen testamentin lukuun. Käy ilmi, että omalaatuinen, arvoituksia rakastanut Hawthorne on jättänyt koko jättiomaisuutensa Averylle - sillä ehdolla, että tämä asuu vuoden ylellisessä ja valtavassa kartanossa perinnöttä jääneiden sukulaisten kanssa. Kartanossa asuvat myös neljä harmillisen komeaa veljestä, jotka eivät katso hyvällä tuntematonta perijätärtä.

Avery ei kuitenkaan antaudu rikkauden tuoman helpon elämän viettelemäksi, vaan alkaa selvittää mysteeriä: miksi eksentrikko Hawthorne valitsi juuri hänet pelinappulakseen?

Jennifer Lynn Barnes on amerikkalainen kirjailija ja tv-käsikirjoittaja. Barnes kirjoitti ensimmäisen romaaninsa 19-vuotiaana. The Inheritance Games: Salainen perijätär on ensimmäinen suomennettu kirja hänen tuotannostaan. Kirjailijan uran lisäksi Barnes opettaa Oklahoman yliopistossa psykologiaa ja luovaa kirjoittamista. Hän on väitellyt tohtoriksi Yalen yliopistossa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510501009
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
394
Kokoelma
The Inheritance Games
Numero sarjassa
1
Kustantaja
WSOY

Henkilökunta suosittelee

Mukaansatempaiseva tarina jossa ei koskaan tiedä mitä juonenkäänteita nurkan takana piileksii.

Mukaansatempaiseva tarina jossa ei koskaan tiedä mitä juonenkäänteita nurkan takana piileksii. Sarja täynnä arvoituksia, salaisuuksia, käänteitä ja romantiikka joka pitää lukijan otteessaan alusta loppuun. 

Sofie W, Helsinki Kirjatalo