Täysin auki

31,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Millainen on vahva nainen?

Suoraa puhetta kätilöltä, josta tuli yksi Suomen kovimpia ay-neuvottelijoita ja nainen, joka uskoo että kaikki on mahdollista.

"Kun naistenlehden toimittaja kysyi kesken tiukan työmarkkinaväännön, miten minusta on tullut näin vahva, jotain liikahti. En tunnistanut itseäni siitä rohkeuden jalustalle nostamisesta. Aloin kirjoittaa talteen asioita, joista ei kysytä naistenlehtien haastatteluissa.

Nuorena kirjoitin Suosikin Eki-sedälle ja SinäMinän Isosiskolle mutta en koskaan lähettänyt kirjeitä. Silti janosin jonkun katsovan kohti. Halusin jonkun näkevän minut minuna. Nyt kirjoitan itselleni. Ja sinulle.

Miksi helvetissä ihmisenä oleminen ja sen näyttäminen on niin pelottavaa? Siitä mä kirjoitan. Niistä lehtijutuissa kysymättä jätetyistä asioista.

Tässä on sulle kipua, ajatuksia, iloa, naurua, näkökulmia ja historiaa."

- Milla

Millariikka Rytkönen (s. 1975) on porvoolainen kätilö, ay-pomo, feministi, äiti, puoliso, ystävä, karavaanari, Tehyn johtaja, mokailija - ihminen, joka uskoo vahvasti, että vitutus on voimavara ja että kaikki on mahdollista. Myös pyöröovesta hiihtäminen.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510500118
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
350
Kustantaja
Johnny Kniga