Taipumattomat

29,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Viisi vuosisataa. Kolme naista. Yksi salaisuus.

Villiä taikuutta humiseva esikoisromaani ylistää naisten sukupolvelta toiselle periytyvää lujuutta.

Vuonna 2019 Kate pakenee väkivaltaista parisuhdetta Lontoosta syrjäiseen pikkukylään Pohjois-Englantiin. Hänen määränpäänsä on Weyward Cottage, jonka hän on yllätyksekseen perinyt isotädiltään Violetilta, omaleimaiselta hyönteistutkijalta. Kamppaillessaan menneisyytensä traumojen kanssa Kate saa selville salaisuuden sukunsa naisista. Salaisuus juontaa juurensa vuoteen 1619, jolloin hänen esiäitinsä Altha Weyward joutui oikeuteen noituudesta...

Taipumattomat on lumoava sekoitus historiallista fiktiota, maagista realismia ja polttavan ajankohtaisia kysymyksiä sukupuolesta, vallasta ja vapaudesta.

Emilia Hart syntyi Sydneyssä, Australiassa, ja työskenteli asianajajana Sydneyssä ja Lontoossa ennen kuin ryhtyi kirjailijaksi. Hart asuu Lontoossa. Taipumattomat on hänen esikoisromaaninsa, ja se sai alkunsa vuoden 2020 sulkutilan aikana Pohjois-Englannissa, Cumbrian satumaisesti kumpuilevissa maisemissa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510479711
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
405
Kustantaja
WSOY

Henkilökunta suosittelee

Tarina vei mennessään ja oli pakko saada tietää miten kävi.

Noitavaino ilman todisteita, raiskaus ilman seuraamuksia, tulevaisuus ilman pelkoa. Yhden suvun kolme naiskohtaloa, joita kaikkia yhdistää perheväkivallan seuraukset.

Vahva suositus! Tarina vei mennessään ja oli pakko saada tietää miten kävi. Kirja etenee yksi luku per henkilö kerrallaan, joten ratkaisut selviävät vasta viime sivuilla.

Krippe, Helsinki Kirjatalo