Synnin vartijat

29,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Viiltävän ajankohtainen dekkari kuolinavusta ja hakkeroinnista

Maria Wernin aviomies Björn on halvaantunut ja puhekyvytön. Kun Gotlannin rannikolta löytyy nuoren miehen ruumis, Marian on tasapainoiltava aikaa vievän rikostutkinnan ja Björnistä huolehtimisen kanssa. Björnin henkilökohtaiset avustajat helpottavat Marian taakkaa, mutta jokin järjestelyssä kaihertaa hänen mieltään.
Maria kollegoineen yhdistää nuoren miehen kuoleman ryhmään, joka uhoaa rankaisevansa ihmisiä näiden synneistä ja teloittavansa petturit näyttävästi. Visbyn poliisilla on vastassaan murhaaja, jonka motiivit ovat keskiaikaiset ja joka striimaa teloituksensa nettiin.

Anna Janssonin rakastettu Maria Wern -sarja on ajankohtaisempi kuin koskaan. Synnin vartijat pureutuu vaikeisiin kysymyksiin kuolinavusta ja hakkeroinnista ja valottaa myös Visbyn veristä menneisyyttä.


"Anna Jansson on tehnyt sen taas. Arvosana: 5/5" - LitteraturMagazinet

"Vielä menestyksekkäämmin kuin aiemmin, [Jansson] hyödyntää jännitteentäyteistä juonenpunontaansa valottamaan sekä vaikeita eettisiä kysymyksiä että nykyajan teknologisia mahdollisuuksia" - Dagens Nyheter

"Jännittävä rikosdraama, joka pitää niin uudet kuin vanhatkin fanit tyytyväisinä" - BTJ

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789512427406
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
357
Kokoelma
Maria Wern
Numero sarjassa
22
Kustantaja
Gummerus

Henkilökunta suosittelee

Potentiaalinen lisä pukinkonttiin

Anna Janssonin dekkareihin ei koskaan pety! Jännitys säilyy ja lopussa on aina yllättävä käänne. Potentiaalinen lisä pukinkonttiin.

Ritva, Tampere