Suurteoksia II

31,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Kirjoituksia kirjallisuudesta ja elämästä.

Mikä on sinun suurteoksesi? Kirja joka mullisti elämäsi. Kirja jonka haluaisit kaikkien lukevan. Tai joka on niin tärkeä ja rakas, että haluaisit varjella sitä muiden katseilta.

Suurteoksia II -antologia on syntynyt vastakirjoituksena perinteisille klassikkolistoille. Sen kansien väliin on kerätty tekstejä, joissa kiinnostavat kirjailijat kertovat itselleen merkityksellisestä teoksesta, sellaisesta, joka on vavisuttanut, vaikuttanut, saanut muuttamaan suuntaa. Suurteoksia II on paitsi puhetta kirjallisuudesta ja elämästä myös löytöretki kirjojen maailmaan: se johdattaa yhä uusien tekstien äärelle ja sytyttää halun uppoutua niihin kaikkiin.

Mukana antologiassa ovat Tuuve Aro, Aina Bergroth, Fiona 'Elone, Susanna Hast, Johanna Holmström, Emmi Itäranta, Riitta Jalonen, E. L. Karhu, Anita Konkka, Anni Kytömäki, Leena Lehtolainen, Rosa Liksom, Laura Lindstedt, Maria Matinmikko, Outi Mäkinen, Riikka Pulkkinen, Minna Salami, Saara Turunen, Pauliina Vanhatalo ja Helga West.

Saara Turunen (s. 1981) on kirjailija ja teatterintekijä. Hänen työlleen on ominaista sukupuolen, normien ja taiteen teemojen tarkastelu. Turunen on tullut tunnetuksi paitsi romaaneistaan Rakkaudenhirviö, Sivuhenkilö ja Järjettömiä asioita, myös työstään teatterin parissa. Turusen teoksia on käännetty lukuisille eri kielille ja esitetty ympäri maailmaa. Turunen on palkittu muun muassa Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnolla 2015 ja Suomi-palkinnolla 2016.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520446109
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
303
Kustantaja
Tammi