Supersalanen tyttöpäiväkirja

26,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Suorapuheisia ja herkkävireisiä runoja tytöksi kasvamisesta.

Lavarunouden taituri näyttää, millaista on kasvaa tytöksi muiden katseen alla.

Supersalanen tyttöpäiväkirja on kurkistus esiteini-ikäisen tytön mieleen, kun ei vielä olla aikuisia muttei lapsiakaan. Televisiossa kaksoistornit romahtavat ja Irakin sota jylisee, mutta kotona omassa huoneessaan versovat uudet tunteet ja ajatukset. Kiihkeä ilo, painostava häpeä, mykistävä hämmennys. Jatkuva odotus, että tänään tapahtuu jotakin, ihan mitä vaan, mikä muuttaa kaiken.

Veera Milja on esiintyvä runoilija ja joogaopettaja. Hän on järjestänyt lukuisia kirjallisuus- ja taidetapahtumia muun muassa Helsingissä ja Savonlinnassa sekä esittänyt, kirjoittanut ja opettanut lavarunoutta. Hän on osallistunut niin Helsinki Poetry Connectionin kuin Lavarunoakatemian toimintaan. Veera Milja on kotiutunut vanhalle juna-asemalle Kerman kylään Heinävedelle. Supersalanen tyttöpäiväkirja on hänen esikoiskokoelmansa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520437374
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
80
Kustantaja
Tammi

Henkilökunta suosittelee

Tytöt, ootte ihania <3

Jokainen 2000-luvun alussa teini-ikäistynyt tyttö tuntee nämä säkeet – niiden ilon, kivun ja häpeän – ja tietysti nämä räikeät tarroilla peitetyt kannet. Päässä soi Aikakone ja TikTak.

Rakastin jokaista hetkeä tämän kirjan parissa, luin sen yhdeltä istumalta, ja palaan yhä lempikohtiini uudelleen ja uudelleen.

Veera Milja sai ansaitusti runokokoelmasta Kalevi Jäntin kirjallisuuspalkinnon.

Rosa A, Helsinki Kirjatalo