Suomalainen kitarakirja

31,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Kitaransoitto on yksi parhaista musiikkiharrastuksista. Olitpa sitten nuorempi tai varttuneempi, ihan polkusi alussa tai jo kokenut tiluttelija, kitaraan on aina helppo tarttua, ja se tarjoaa sinulle huikeasti riemua sekä yksin että yhdessä muiden kanssa musiikkia tehdessä.
Lisäksi se tietenkin takaa sinulle järkähtämättömän katu-uskottavuuden, olipa yleisönäsi sitten täpötäysi Olympiastadion, rippileirin nuotiopiiri tai kultahääpäiväänsä viettävät isovanhemmat.
Suomalainen kitarakirja on kotimaisin voimin toteutettu, lähes kaiken kattava kitaransoittokirja. Sen kanssa pääset vauhtiin hetkessä. Kirja sisältää ennen kaikkea melkoisen määrän esimerkkejä oikeista biiseistä, joiden kautta soittotekniikoissa ja musiikillisessa ajattelussa edetään. Tekniikan osalta kirja saatteleekin sinut varsin pitkälle ja siten avaa ovia moneen suuntaan.
Teoriasta voi olla hyötyä, mutta kirja osoittaa vedenpitävästi, että kaiken ei tarvitse lähteä siitä. Olennaista on, että soittoharrastus ei pilaa soittamisen riemua. Tervetuloa mukaan!

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789518514100
Sidosasu
Kierreselkä
Sivuja
312
Kustantaja
Teos