Sudenluola

29,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Tervetuloa Sudenluolaan

Elodie Harperin Sudenluola aloittaa antiikin Pompejiin sijoittuvan historiallisen romaanitrilogian nuoresta naisesta, jonka on taisteltava tiensä vapauteen

Nuori Amara, kreikkalaisen lääkärin tytär, myytiin isän kuoltua jalkavaimoksi. Nyt Amara on vihaamansa miehen orjana Pompeijin pahamaineisessa Sudenluola-bordellissa. Amara on älykäs, viekas ja neuvokas, eikä hänen elämänjanoaan pysty lannistamaan edes Sudenluola. Hän kulkee kaupungin katuja kaltaistensa orjuuteen myytyjen naisten kanssa ja yrittää löytää keinon, jolla lunastaa vapautensa. Kaikella on hintansa, ja myös Amaran on päätettävä, kuinka paljon hän on valmis uhraamaan päästäkseen pois Sudenluolasta.

Elodie Harperin Sudenluola on rajun ja koukuttavan, antiikin Pompeijiin sijoittuvan trilogian avaus. Kirja kuljettaa lukijan aikaan ennen ajanlaskun alkua, keskelle vauraan kaupungin loistoa ja vaarallisia sivukujia sekä kamppailuja, jotka vapaudestaan taistelevan naisen täytyy voittaa.

Elodie Harper on brittiläinen kirjailija ja toimittaja. Kirjailijanuransa ohella Harper työskentelee ITV News Anglia -kanavalla, ja on sitä ennen toiminut Channel 4 News -uutisohjelman tuottajana. Harper ylläpitää internetsivuillaan antiikin Pompejin historiasta kertovaa blogia.

Sudenluola on antiikin Pompejiin ja Roomaan sijoittuvan historiallisen romaanitrilogian aloitusosa. Trilogian seuraavat osat ovat Kultaisen oven talo ja Fortunan temppeli.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523767706
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
479
Kokoelma
Sudenluola
Numero sarjassa
1
Kustantaja
Bazar

Henkilökunta suosittelee

Harperin ei tarvitse mässätä seksillä tuodakseen hurjien elämänkäänteiden ja yhteiskuntaerojen kautta esiin voimakkaan ahdistuksen ihmisarvojen loukkauksista.

Elodie Harperin ravisteleva uutuus sijoittuu antiikin Pompeijiin Sudenluolaksi kutsutun ilotalon ympärille. Tarina kylmän laskelmoivalle julmalle sutenöörille joutuneesta älykkäästä lääkärin tyttärestä ja sen ajan vaarallisesta elämästä on eläväinen ja koukuttava.

Harperin ei tarvitse mässätä seksillä tuodakseen hurjien elämänkäänteiden ja yhteiskuntaerojen kautta esiin voimakkaan ahdistuksen ihmisarvojen loukkauksista.

Periksiantamattomuus, pyrkimys jonkinasteiseen tasa-arvoon tai edes ihmisarvoiseen elämään, sekä ystävyyden, lojaaliuden ja rakkauden merkitys niin ihmismieliin kuin valta-asetelmiin ovat myös vahvoja teemoja. Toivottavasti ne toteutuvat jatko-osassa, jota jää odottamaan.

Taru T, Espoo Tapiola