Sokerikäärme

29,90 €

25,90€

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Romaani joka vangitsee mustalla valollaan.

Oudon lumoava Sokerikäärme on romaani valheellisesta rakkaudesta, syrjäytymisestä ja musiikista. Ystävyydestä, joka auttaa selviytymään ihan kaikesta.

Agnes, Kristian ja Miika kasvavat Södertäljessä 1980-luvulla. Heillä ei ole mitään yhteistä paitsi heidän erityislahjakkuutensa, josta versoo vankkumaton ystävyys. Yhdessä entisen maailmantähden, nykyisen musiikinopettajan Frank Leiden kanssa he muodostavat Bretzel Ensemblen. Aluksi he esiintyvät paikallisesti, pian he kiertävät myös maailmaa. Mutta kuka Frank Leide todella on: turva, kun vanhempien maailma pettää, vai kaikkein suurin petturi? Ilmiöksi nousseen Jana Kippo -trilogian kirjoittaja Karin Smirnoff säväyttää taas pikimustan huumorin ryydittämällä kerronnallaan.

Karin Smirnoff (s. 1964) työskenteli toimittajana kunnes kyllästyi ja osti puutavarayrityksen Piitimestä Pohjois-Ruotsista. Hän on käynyt Lundin yliopiston kirjoittajakoulun, missä esikoisromaani Lähdin veljen luo sai alkunsa. Jana Kippo -trilogian aloittanut teos nousi yli 100 000 kappaleen myynnillä bestselleriksi ja pääsi ehdolle arvostetun August-palkinnon saajaksi. Tinkimättömästä rehellisyydestään ja karusta huumoristaan tunnettu Smirnoff on valittu jatkamaan Stieg Larssonin Millennium-kirjasarjaa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520453374
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
288
Kustantaja
Tammi

Henkilökunta suosittelee

Sokerikäärme yllätti painavuudellaan.

Sokerikäärme yllätti painavuudellaan. Kannesta en olisi sitä arvannut. Smirnoff jättää karmeimmat asiat rivien väliin. Se lienee parasta ja pahinta.

Marjut M, Helsinki Kirjatalo