Sokcho talvella

31,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Nuori nainen työskentelee hostellissa Sokchon satamakaupungissa Etelä- ja Pohjois-Korean rajan tuntumassa. Hostelliin majoittuu ranskalainen sarjakuvapiirtäjä. Kaksikon välille kehkeytyy hauras, jännitteinen suhde.

Lomakaupunki on talvella autio ja hiljainen. Neonvalot vilkkuvat tyhjillä kaduilla, hengitys höyryää pakkasessa. Aallot huuhtovat hiekkarantaa. Kalatorilla kaupataan mereneläviä, joita nainen pilkkoo perinneruoissaan paistettavaksi. Riisiolut kuplii ja sihisee. Tunnelma on pysähtynyt, melankolinen ja painostava.

Elisa Shua Dusapinin kuvaus on aistikasta ja väkevää,
mutta kieli tarkkaa, täsmällistä ja paljasta. Talvi Sokchossa on romaani häilyvistä identiteeteistä, etäisyyksistä, vieraantumisesta, yksinäisyydestä ja toisen tavoittamattomuudesta.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523881525
Sidosasu
Pehmeäkantinen kirja
Sivuja
148
Kustantaja
Siltala

Henkilökunta suosittelee

Dusapinin napakka, mutta aistikas kielenkäyttö lumoaa!

Sokcho talvella on pieni ja kuulas romaani, joka kuvaa samaan aikaan sekä merkityksellistä että täysin merkityksetöntä kohtaamista keskellä uinuvaa Sokchoa. Tunnelma kaupungissa Koreoiden rajalla on pysähtynyt, odottava ja painostavakin, mutta kerronnan kauneus saa toivomaan, että tarina jatkuisi ikuisesti. Dusapinin napakka, mutta aistikas kielenkäyttö lumoaa!

Sara, Turku