Se päättyy meihin

10,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Tunne, mistä puhutaan.

Se päättyy meihin on valtaisan menestyksen sosiaalisessa mediassa saavuttanut ilmiö, jonka viimeisiä sivuja ei voi lukea kyyneleitä vuodattamatta.

Lilyn elämä ei ole ollut helppo. Vaikeista perheoloista ponnistanut nuori nainen uskoo kuitenkin voittaneensa ongelmansa, kun hän valmistuu yliopistosta ja uskaltautuu perustamaan unelmiensa yrityksen. Kun hän vielä kohtaa Rylen, komean neurokirurgin, elämä tuntuu jo liian hyvältä ollakseen totta. Mutta sitten Lilyn nuoruudenrakkaus ilmestyy kuvioihin ja nykyisyys alkaa muistuttaa menneisyyttä. Päätöksiä on tehtävä, eivätkä ne ole helppoja.

Colleen Hoover (s. 1979) on yhdysvaltalainen menestyskirjailija, jonka teoksia on myyty maailmanlaajuisesti yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Hänen teoksissaan sydäntäriipivä romantiikka yhdistyy kipinöivään erotiikkaan, mikä on luonut hänelle valtavan fanikunnan sosiaalisessa mediassa, erityisesti TikTokissa. Hoover on kolmen lapsen äiti ja asuu Texasissa.

*

"Hooverin proosa on ammattitaitoista viihdettä, jossa on näppärä rytmi ja koukuttava juonenkuljetus. Hooverin kirjat ovat konstailemattoman maanläheisiä. Niissä ei ole mitään turhaa. Ei miljöökuvauksia, pohdiskeluja, taustoituksia tai rönsyjä. Ne ovat pelkkää suoraviivaista tykittelyä."

Helsingin Sanomat

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510503966
Sidosasu
A-formaatin pokkari
Sivuja
430
Kokoelma
Lily & Atlas
Numero sarjassa
1
Kustantaja
WSOY