Salatun tiedon seura

29,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Yalen yliopisto. Maailma tuntee kahdeksan salaseuraa. Mutta on vielä yksi.

Alex Stern on koulunsa keskeyttänyt hippiperheen lapsi, joka on ajautunut hämärien huumekauppiaspoikaystävien ja pätkätöiden maailmaan ja vielä paljon pahempaan: hän on raa'an ja selvittämättömäksi jääneen joukkomurhan ainoa selviytyjä. Mutta sairaalavuoteella Alexille tarjotaan uusi mahdollisuus: hän pääsee aloittamaan opiskelun yhdessä maailman parhaista yliopistoista, Yalessa. Miksi juuri hän?

Alex saa hyväntekijältään tehtäväksi seurata Yalen salaseurojen toimia. On yleisesti tiedossa, että seuroja on kahdeksan, vain harva on kuullutkaan yhdeksännestä, johon Alex on kutsuttu. Muiden seurojen kahdeksan ikkunatonta holvia ovat silmäätekevien vakiopaikkoja. Niissä käyvät valtiomiehet, Wall Streetin johtajat ja muut maan rikkaat ja mahtavat, joiden okkultistiset harrastukset ovat oudompia ja häikäilemättömämpiä kuin kukaan voisi kuvitellakaan. He leikkivät mustan magian kanssa. He herättävät kuolleita henkiin. Ja, silloin tällöin, he käyvät elävien kimppuun.

Leigh Bardugon romaani kertoo vallasta, etuoikeuksista, mustasta magiasta ja murhista huippuyliopistojen maailmassa. Bardugo on itsekin opiskellut Yalen yliopistossa ja kuului siellä salaseuraan. Salatun tiedon seura on Alex Sternistä kertovan sarjan ensimmäinen osa. Kirjan on suomentanut Meri Kapari.

"Salatun tiedon seura on paras fantasiaromaani jonka olen lukenut vuosiin, koska se kertoo oikeista ihmisistä. Kirjaa on mahdoton laskea käsistään."- Stephen King

Leigh Bardugo on vuonna 1975 syntynyt Los Angelesissa asuva menestyskirjailija. Aiemmin Bardugolta on julkaistu suomeksi nuorille aikuisille suunnatut, Grishaversumi-maailmaan sijoittuvat Varjo ja riipus -sarja sekä Korppien kehä. Näihin kirjoihin perustuvan Shadow and Bone -hittisarjan molemmat kaudet olivat Netflixin top-listoilla viikkoja.

"Bardugon New Haven on uskottava ja pelottava, olin lumoutunut." - Charlaine Harris, True Blood -sarjan luoja

"Erinomainen! Kirjan päähenkilö on kiehtovan rosoinen sekoitus rohkeutta ja kyynisyyttä."
" - Publishers Weekly

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523643253
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
573
Kokoelma
Alex Stern
Numero sarjassa
1
Kustantaja
Aula & Co

Henkilökunta suosittelee

Kirja on villi yhdistelmä murhamysteeriä ja yliluonnollista kauhua.

Bardugon ensimmäisessä aikuisille suunnatussa kirjassa liikutaan Yalen yliopiston maailmassa, jonka arki kietoutuu salaseuroihin, mustaan magiaan sekä etuoikeutettujen ihmisten valtakamppailuun yliluonnollisen kanssa. Kirja on villi yhdistelmä murhamysteeriä ja yliluonnollista kauhua, mutta miljöö antaa tilaa myös esteettiselle tunnelmoinnille.

Jos Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin on jo luettu, tämä on seuraava kirjasi!

Sara, Turku