Ripley - Nopea yhteys

29,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Ahmittava gaming-romaani.

"Ripley joined the server." Viihdyttävä romaani nettiystävyydestä, koodaamisesta, hakkeroinnista - ja tunteista, jotka voivat herätä vahvana niin netissä kuin livenäkin.

Isla on gamer, joka tunnetaan pelipiireissä nimellä Ripley. Damien on online-kaveri, josta on tullut Islalle hämmentävän tärkeä. Islalla on kuitenkin periaate: hän ei halua pilata tiiviitä pelisessioita ja tuntikausien chattaamista tapaamalla Damienia IRL.
Ikinä. Mutta Damien vetää Islan ajatuksia puoleensa kuin magneetti ja mahdollisuus nähdä oikeasti Gameconissa ei jätä rauhaan. Kun Islan lukiossa aloittaa samaan aikaan raivostuttavan omahyväinen Anton, heidän välillään roihahtaa heti, eikä Isla enää tiedä voiko verkossa syntynyt syvä yhteys päihittää tosielämän tunteen.

Annukka Salama (s. 1980) on tamperelainen kirjailija, joka on valloittanut lukijat aiemmin faunoidinuorista kertovalla trilogiallaan. Käärmeenlumooja voitti ilmestyessään Blogistanian Kuopus -palkinnon ja oli Topelius-palkintoehdokkaana.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510480519
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
271
Kustantaja
WSOY

Henkilökunta suosittelee

Viihdyttävä romaani

Mukaansatempaava ja myös aikuisille sopiva kirja pelimaailmasta, nuorten suhteista ja myös perheen keskinäisistä suhteista. Sopii luettavaksi myös niille, jotka eivät tiedä pelimaailmasta mitään.

Elina, Tampere