Rapsu Huiskahäntä

25,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Rapsu on itsepäinen ja villi murmelityttö, joka elää murmeleiden pikku yhteisössä laiskanpulskeaa elämää. Laajan kivikon toisella laidalla asuvat kyykäärmeet,
jotka uskovat tiukkaan kuriin ja myrkkyhampaisiin. Kun käärmeet tulevat vierailulle ja ehdottavat pahaenteisiä muutoksia totuttuun järjestykseen, Rapsu huolestuu.
Yhdellä uhkarohkealla retkellään Rapsu pelastaa käärmepoika Siksakin pulasta ja saa kuulla käärmeiden valtakunnan hampaidenkalistelusta, jonka seuraukset koskettavat kipeästi murmeleitakin.

Runsaasti kuvitettu Rapsu Huiskahäntä aloittaa jännittävän ja humoristisen seikkailutrilogian, joka sopii alakoululaisten luettavaksi. Aikuinen huomaa kirjassa vihjauksia nykypäivän uhkakuviin, mutta ennen muuta kirja on vauhdikas kertomus ystävyydestä, yhtä köyttä vetämisestä ja elämisestä sovussa toistemme ja luonnon kanssa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523633438
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Kuvitus
Frölander-Ulf Lena
Sivuja
197
Kokoelma
Kamppailu kivikosta
Numero sarjassa
1
Kustantaja
Teos

Henkilökunta suosittelee

Aivan mahtava tarina Rapsun seikkailuista!

Aivan mahtava tarina Rapsun seikkailuista! Monia nykypäivään peilaavia aiheita löytyy, kuten sota. Myös ystävyyden tärkeys ja itsensä puolustaminen nousevat esiin aiheina. Tarina jättää odottamaan seuraavaa osaa.

Kuvitukset olivat aivan ihana lisäys kirjaan! Tarina sai aivan uuden ulottuvuuden niiden avulla.

Emmi H, Helsinki Kirjatalo