Rakkaudesta

10,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Viisas kirja miehistä ja rakkaudesta

Jani Toivola pohtii maskuliinisuutta, kehoa, seksuaalisuutta ja rakkautta oman elämäntarinansa ja kohtaamiensa miesten kautta.

Maailma luo meille muotteja, joihin meidän halutaan sopeutuvan. Jani Toivolalle tarjolla ollut miesten maailma aiheutti läpi nuoruuden lähinnä häpeää ja pelkoa omasta kehosta ja ajatuksista. Hän etsi vastausta siihen kuka oli tai sai olla miehenä, veljenä, poikana, isänä ja rakastajana. Kunnes jotain tapahtui, ja hän ymmärsi, että on olemassa myös kuunteleva, avoin ja utelias miesten maailma. Toivolan koskettava tarina on vain yksi, jokaisella on omansa. Ja säännöt ovat vain harhaa.

Jani Toivola on helsinkiläinen kirjailija, joka tunnetaan myös isänä, näyttelijänä, juontajana ja Vihreiden entisenä kansanedustajana. Toivolan aiemmat teokset ovat Musta tulee isona valkoinen (2016) ja Kirja tytölleni (2018).

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523521742
Sidosasu
A-formaatin pokkari
Sivuja
201
Kustantaja
Kosmos

Henkilökunta suosittelee

Tämän kirjan lukemista et kadu!

Koskettava esseekokoelma Jani Toivolalta. Mikään muu kirja, jonka olen lukenut, ei ole antanut samanlaista tunnetta kuulumisesta ja kuulluksi tulemisesta. Samalla tämä on tärkeä kirja myös niille, joita teemat, muun muassa maskuliinisuus ja isyys, eivät suoraan kosketa. Inspiroiva ja lämmittävä teos. Tämän kirjan lukemista et kadu!

Indigo, Helsinki Kirjatalo