Poikkeama

31,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Älykäs ja riemastuttava runsaudensarvi!

Ranskan suurimmalla kirjallisuuspalkinnolla, Goncourtilla, palkittu romaani saa lukijansa nauramaan, itkemään ja miettimään maailmankaikkeuden suurimpia mysteerejä.

Air Francen maaliskuinen lento Pariisista New Yorkiin joutuu kesken matkan pahaan turbulenssiin, jolloin tapahtuu jotakin outoa. Kun viimein laskeudutaan New Yorkiin, käy ilmi, että on kesäkuu ja heidän koneensa laskeutuu toista kertaa: aika ja avaruus ovat vääristyneet ja sekä kone että sen matkustajat ovat monistuneet kahdeksi.

Hervé Le Tellier (s. 1957) on matemaatikko, kielitieteilijä ja toimittaja, joka toimii myös kokeellisen kirjallisuuden ryhmän Oulipon puheenjohtajana. Poikkeama on hänen kahdeksas romaaninsa ja ensimmäinen, joka ilmestyy suomeksi. Sen käännösoikeudet on myyty 40 maahan, ja Ranskassa teosta on myyty yli miljoona kappaletta.

*

"Kiehtova, syvältä koskettava tutkielma vapaasta tahdosta, kohtalosta, todellisuudesta ja olemassaolon tarkoituksesta verhottuna mielikuvituksekkaaseen juoneen, joka voisi olla peräisin Twilight Zonesta tai Black Mirrorista. Tämä teos sijaitsee siinä kohtaa Venn-diagrammia, missä kovan luokan viihde kohtaa vakavan kirjallisuuden." - New York Times

"Huumorintajuinen, vangitseva, syvällinen - eksistentialismi ei ole koskaan ollut näin hauskaa." - Kirkus Reviews

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510482636
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
298
Kustantaja
WSOY

Henkilökunta suosittelee

Hykerryttää, ihmetyttää, aivot kiemurtelee.

Mitä jos sinusta olisi olemassa kolme kuukautta nuorempi klooni? Hykerryttää, ihmetyttää, aivot kiemurtelee. Loistava!

Ritu, Helsinki Kirjatalo