Pimeän risteys

27,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

16. Maria Kallio!

Espoota piinaa merkkivaatteita, puhelimia ja koruja ryöstelevä nuorisojengi, joka ihailee rikollista elämäntyyliä ja roadman-kulttuuria. Kun yksi jengin jäsenistä surmaa toisen nuoren, Maria Kallion LaNu-jaos saa selvältä näyttävän jutun tutkittavakseen.

Samaan aikaan nuori käsipalloilijanainen ottaa yhteyttä Mariaan. Tyttö on joutunut joukkuetovereidensa ahdistelemaksi, mutta miesvalmentaja on ohittanut asian kiusaantuneena. Myös Marian pomo pitää tyttöjoukkueen sisällä tapahtunutta seksuaalista ahdistelua tulenarkana tapauksena, mutta Maria päättää ottaa sen tutkintaan - siitäkin huolimatta että niskoittelu vaarantaa jaoksen määrärahat. Jälleen kerran Maria joutuu ajamaan pimeään risteykseen tietämättä, millainen vaara häntä siellä odottaa.

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan Maria Kallio- ja Henkivartija-romaaneistaan. Niiden lisäksi hän on kirjoittanut perhe- ja avioliittoromaaneja ja jännitysnovelleja. Lehtolaista on käännetty 30 kielelle - Yhdysvalloissa vain Jo Nesbø on häntä käännetympi pohjoismainen jännityskirjailija.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520450359
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
375
Kokoelma
Maria Kallio
Numero sarjassa
16
Kustantaja
Tammi

Henkilökunta suosittelee

Suosittelen vahvasti kotimaisten dekkarien ystäville.

Jos haluat lukea mukaansatempaavan, yhteiskunnallisen näkökannan sisältävän dekkarin, Pimeän risteys on mainio valinta. Pidän Lehtolaisen tyylistä käsitellä yhteiskunnallisia asioita. Kieli on sujuvaa. Suosittelen vahvasti kotimaisten dekkarien ystäville.

Ritva, Tampere