Pete

29,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

"Sä oot just niin kuin isäs."

Hurja dokumenttiromaani addiktioista, hyvän elämän etsimisestä ja epäselvissä oloissa kuolleen isän salaisuudesta.

Kolmikymppinen Ville elää unelmaelämää: työpaikka, rakkaus, ystävät, kaikki on täydellistä. Mutta kuin tatuointina sielussa häntä vaivaa nuorena kuollut isä Pete. Ville kuulee näyttävänsä isältään, liikkuvansa samalla tavalla. Onko hänen kohtalonaan kuitenkin seurata geenejään? Hän lähtee selvittämään kuka Pete itse asiassa oli. Matkasta tulee uskomattoman taitava essee, dokumentti ja romaani, sukellus ihmisyyteen, päihteisiin, Simpsoneihin, white trashiin, Kurt Cobainin mieleen, perhesuhteisiin ja siihen, keitä me itse asiassa olemme.

Ville Verkkapuro on helsinkiläistynyt kirjoittaja ja muusikko, joka työskentelee copywriterina ja on soittanut muun muassa New Ron, Vestan ja Black Metal Raccoonsin kanssa. Pete on hänen esikoiskirjansa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523521483
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
319
Kustantaja
Kosmos

Henkilökunta suosittelee

Dokumentti, essee, romaani.

Pete on samaan aikaan sekä tarkkanäköinen dokumentti, moniulotteinen essee että vangitseva romaani perhesuhteista, riippuvuudesta ja tämän päivän päihdepolitiikasta. Kerronnan raaka suoruus tulee iholle, ja tekee lukukokemuksesta jopa elokuvallisen. Vaikuttava!

Rosa A, Helsinki Kirjatalo