Neuleita pikku muruille

27,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Viehättävä käsityökirja inspiroi neulomaan kaikkein pienimmille. Suloinen neulekirja esittelee 25 ajatonta neulemallia 0-4-vuotiaille murusille. Laadukkaista langoista neulotuissa malleissa kauniit ja viimeistellyt yksityiskohdat yhdistyvät käytännöllisyyteen ja pohjoismaiseen tyyliin.

Pehmoisen lämpimien puseroiden, housujen, villatakkien ja -pukujen lisäksi ohjeiden joukossa on pienempiä töitä, kuten myssyjä, sukkia ja lapasia. Ohjeet on kuvitettu romanttisen maanläheisillä kuvilla, joissa neulemallit nähdään pikku murusten yllä.

Malliohjeiden lisäksi kirja opastaa neulomisessa tyypillisesti käytettäviin tekniikoihin ja lyhenteisiin.

Trine Frank Påskesen on tanskalainen neulesuunnittelija, jota voi seurata Instagramissa @Knit_by_TrineP. Hänen mallinsa ovat harkittuja, ja niissä leikitellään jännittävillä kuvioilla ja tekniikoilla samalla kun värit pysyvät neutraaleina. Kirja ilahduttaa sekä kokenutta että aloittelevaa neulojaa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523418165
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
168
Kustantaja
Kustannus-Mäkelä

Henkilökunta suosittelee

Selkeäohjeinen ja skandinaavisen tyylikäs ohjekirja.

Puikot heilumaan! Selkeäohjeinen ja skandinaavisen tyylikäs ohjekirja kaikille niille, joilla puikot pysyvät käsissä, ja joiden lähipiirissä pikku muruja liikehtii. Ohjeet ovat yksityiskohtaiset ja tarkat, mitään ei tarvitse osata etukäteen tai päätellä “rivien välistä”. Allekirjoittanutkin sai pikkupiltin villatakin suitsait valmiiksi – ja kaunis tuli. Loppuun on myös huomaavaisesti lisätty kuvissa käytettyjen nappaskenkien ynnä muiden rekvisiittojen nettikauppaosoitteet. Lisäkuluja neulonnan ohessa siis helposti hankittavissa…

Eeva O, Helsinki Kirjatalo