Naiset karkuteillä

29,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Voimaannuttava feel good -romaani matkasta, ystävyydestä ja elämän järjestämistä yllätyksistä.

Kahden naisen road trip vie halki Ranskan, läpi elämän kipukohtien ja kohti uusia mahdollisuuksia.

38-vuotias Deira on eronnut yli kymmenen vuotta kestäneestä liitostaan Gavinin kanssa, joka on löytänyt rinnalleen nuoremman naisen. Deira päättää lähteä kuukausia aiemmin yhdessä suunnitellulle lomamatkalle yksin.

Viisikymppisen Gracen aviomies, kirjallisuuden professori Ken on ALS-diagnoosin saatuaan yllättäen tappanut itsensä. Ennen kuolemaansa hän on kuitenkin suunnitellut aarrejahdin ja jättänyt kirjalliset vihjeet vaimonsa tietokoneelle. Nyt kiukkuinen ja surullinen Grace joutuu hänkin tekemään yhteiseksi suunnitellun matkan yksin.

Kun Deira ja Grace sattumalta kohtaavat, he päätyvät jatkamaan matkaa yhdessä. Yllätysten täyteisen reitin etapit löytyvät sitä mukaa, kun naiset onnistuvat ratkaisemaan Kenin vihjeet.

Matkan varrella naiset huomaavat, että menneisyyden salaisuudet on helppo jakaa vieraan kanssa. Samalla he tulevat auttaneeksi toisiaan löytämään tien yli surun, vihan ja pettymysten.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523754195
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
446
Kustantaja
Minerva

Henkilökunta suosittelee

Voimaannuttava feel good -romaani

Puutarhahommien lomassa on ollut kiva matkata kahden omalla tavallaan miestä pakenevan naisen mukana kohti uutta elämää.

Toinen, nelikymppinen Deira, on katkeruuttaan varastanut hänet jättäneen miehen auton toteuttaakseen yksin exän kanssa ennen eroa suunnitellun matkan.

Toinen, viisikymppinen Grace, toteuttaa sekavin tuntein mysteerimatkaa, jonka hänen vaikean sairauden takia itsemurhan tehnyt miehensä oli hänelle suunnitellut.

Kun naiset sattumoisin kohtaavat ja Deiran auto palaa ajokelvottomaksi, seikkailijattaret lyöttäytyvät yhteen ja eheyttävä aarrejahti alkaa. Matkaan mahtuu kommellus jos toinenkin, ja kummankin mielentila keikkuu entisten miesten ratkaisujen takia. Uusi ystävyys ja molemminpuolinen tuki kuitenkin kantaa ja naisten elämiin ilmaantuu ilonpilkahduksiakin.

Kirja meni hyvin lomalukemisena parista överikohtauksesta huolimatta. Se toimi myös muistutuksena siitä että ystävyys on tärkeää, ja elämä jatkuu aina eteenpäin, vaikka hetkittäin tuntuu vaikealta.

Taru T, Espoo Tapiola