Murha Ylämaalla

30,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Sarjan aloittavassa, hurmaavassa dekkarissa suomalaiskokki joutuu keskelle murhatutkintaa Skotlannin ylämaalla.

Rannikkokylän rauha rikkoutuu, kun turistien suosimasta linnasta löytyy päätön ruumis. Samaan aikaan paikallisen hotellin vieras katoaa, ja hotellissa hermolomaa viettävä maineikas edinburghilainen rikostutkija Carlos saa heittää hyvästit viskintuoksuisille lomasuunnitelmilleen.

Hotellin keittiössä työskentelevä, Skotlannin jylhiin maisemiin hurmaantunut Halla on perehtynyt klaanihistoriaan ja päätyy auttamaan poliisia. Idyllisen hotellin henkilökunta ja vieraat ovat toinen toistaan syvemmällä ihmissuhdesotkuissaan. Mutta voiko joku heistä olla kylmäverinen murhaaja?

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789511469629
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
364
Kokoelma
Halla
Numero sarjassa
1
Kustantaja
Otava

Henkilökunta suosittelee

Kansikuvan tunnelman haistaa ja maistaa sivuilta niin että kuva piirtyy silmiin kuin lempi TV-sarja.

En useinkaan lue dekkareita koska ne menevät uniin, mutta miehen kanssa katsellaan mielellään idyllisiä dekkarisarjoja, joissa persoonallinen etsivä tai poliisi ratkaisee paikallisia mysteerejä karunkauniissa maisemissa.

Paula Hotin mainio esikoinen Murha ylämaalla sopii juuri tähän feelgood-muottiin. Kiehtovan kaunis, lempivärejäni huokuva kansi veti heti ensimmäiseksi huomioni puoleensa. Kun miljööksi osoittautui hotelli ja linna skotlantilaisessa rannikkokylässä, ja rikostutkijaa auttelemassa vielä suomalainen naiskokki (sarjan nimihenkilö Halla), olin myyty.

Murhatutkimuksen mausteena on ilmeikkäitä persoonia sekä ihmissuhdekiemuroita niin paikallisten kuin turistien kesken, ja kansikuvan tunnelman haistaa ja maistaa sivuilta niin että kuva piirtyy silmiin kuin lempi TV-sarja.

Tämän kotimaisen herkkusarjan pistän seurantaan.

Taru T, Espoo Tapiola