Mur ja metsän ilta

26,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Kun ilta saapuu, kutsuu tarinoiden metsä.

Iltasatukokoelma vie syvälle havuntuoksuisen metsän siimekseen.

Murin lisäksi saduissa esiin pääsevät muiden muassa tuulihaukka joka on lakannut lentämästä, hirvi joka ei uskalla astua metsänreunan yli sekä susi jota kuun valo häikäisee. Satukokoelma on hurmaava lisäys rakastettuun Mur-kuvakirjasarjaan. Kieli ja kuva yhtyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi, joka saa pienen ja ison lukijan pysähtymään olennaisen äärelle. Teos myös hienovaraisesti pohdiskelee suomalaisen metsäluonnon nykytilaa.

Kirjan Iltalaulu-runon ovat säveltäneet ja esittävät Ringa Manner ja Olavi Uusivirta. Löydät laulun kaikista yleisimmistä musiikin jakelukanavista.

Mur ja metsän ilta jatkaa Kaisa Happosen ja Anne Vaskon kokoaan suurempaa Mur-kuvakirjasarjaa, joka on lumonnut lukijat ulkomaita myöten. Sarjan aiemmat osat ovat Mur, eli karhu, Mur ja mustikka, Mur ja tähti sekä Pisara kuonolla, Mur. Avausosa on käännetty jo kuudelletoista kielelle.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520431693
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Kuvitus
Vasko Anne
Sivuja
176
Kokoelma
Mur-kuvakirjat
Numero sarjassa
5
Kustantaja
Tammi

Henkilökunta suosittelee

Tunnelmallisia iltasatuja

Tunnelmallisia iltasatuja Anne Vaskon ihastuttavalla kuvituksella!

Lyhyet tarinat vievät Mur-karhun öiseen metsään, jossa hän tapaa niin aran hirven, metelöiviä pöllöjä kuin itsepäisen suden. Jokainen olento pohtii olemassaoloaan omasta näkökulmastaan.

Aleksandra, Helsinki Kirjatalo