Melkein mahdoton tehtävä - Merkitty lapsi

26,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Suosikkikirjailijan uuden sarjan avaus

Parvelan koukuttava ja synkeän roalddahlmaisen huumorin ryydittämä uusi mysteerisarja vie lukijan maailman kiinnostavimman kysymyksen äärelle: kuka minä oikeasti olen?

Elias on tullut hirveän Paula-tädin luo vauvana pyykkikassissa eikä hänellä 12-vuotiaanakaan ole muuta vihjettä syntyperästään kuin nilkkaan tatuoitu tähtikuvio. Tapahtumat käynnistyvät, kun Elias löytää kaatopaikalta kännykän, jonka viesteissä on perhekuva - ja perheen vauvan nilkassa on tutun näköinen tähti. Kun kännykkä lähettää Eliakselle mahdottomalta kuulostavan tehtävän, hän ei voi kieltäytyä. Saisiko hän vihdoin tietää vastauksen kaikkeen tärkeimpään kysymykseensä?

Melkein mahdoton tehtävä on mysteerisarja, joka nappaa lukijan pihteihinsä eikä päästä irti ennen kuin ollaan perillä. Jännitystarinan miljööt kaatopaikkoineen ja vanhoine kartanoineen on kuvittanut hyytävän taitavasti Mari Luoma.

Timo Parvela on yksi Suomen palkituimmista ja käännetyimmistä kirjailijoista. Parvelalla on lukijoita yli kolmessakymmenessä maassa, ja hänen kirjojaan on myyty Suomessa ja ulkomailla yhteensä jo yli kuusi miljoonaa kappaletta.

Mari Luoma tekee lastenkirjakuvituksia, peligrafiikkaa ja sarjakuvia. Hänen oma lasten sarjakuvansa Romeo ja hirviöt ilmestyi WSOY:n kustantamana 2021.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510479926
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Kuvitus
Luoma Mari
Sivuja
99
Kokoelma
Melkein mahdoton tehtävä
Numero sarjassa
1
Kustantaja
WSOY

Henkilökunta suosittelee

Koukuttavasti rakennettu lastenromaanijännäri.

Timo Parvela on viime vuosina laajentanut genreskaalaansa astetta jännittävämpään suuntaan. Varjot- sarjan lisäksi on ilmestynyt ensimmäinen osa sarjasta Melkein mahdoton tehtävä. Merkitty lapsi on koukuttavasti rakennettu lastenromaanijännäri alkuperäänsä ja tarkoitustaan etsivästä pojasta.

Tapahtumat ja miljöö ovat sopivan hyytäviä, ja Mari Luoman värikuvitus on juuri omiaan fantasiatwistiä omaavaan tarinaan. Parvelalle tyypillinen huumori pilkistelee kuitenkin keventävästi koko ajan matkassa, kuten myös rakentavan filosofinen ote. Nopealukuinen tarina loppuu koukuttavasti jännittävään kohtaan.

Taru T, Espoo Tapiola