Lukupiiri maailman laidalla

29,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

"Pirskahtelee täydellistä lukemisen ja kerronnan iloa."

- Amelia

Tervetuloa ahmimaan hyvän olon buffeeta! Inhimillinen lämpö, hyvä seura ja kirjat keventävät jopa synkimpiä perhesalaisuuksia. Ihanaa luettavaa Kirjakauppa Thamesin varrella -kirjan tekijältä!

Patrician sisko katosi mystisesti yli kolme vuosikymmentä sitten. Saatuaan nimettömän kirjeen, joka sisältää vihjeen Madeleinesta, Patricia lähtee Skåneen löytääkseen viimein siskonsa. Patricia tutustuu kylän lukupiiriläisiin, jotka kirjojen, juorujen ja rakkaushuoliensa lomassa kiinnostuvat kerimään auki Madeleinen mysteeriä. Mutta kyselyt herättävät myös outoa torjuntaa. Mitä synkkää salaisuutta kyläläiset varjelevat?

Lukupiiri maailman laidalla on viehättävä ja toivontäyteinen tarina rakkauden ja ystävyyden parantavasta voimasta ja uudesta alusta.

Frida Skybäck (s. 1980) toimi historian- ja kieltenopettajana ennen menestyksen suomaa mahdollisuutta ryhtyä kokopäiväiseksi kirjailijaksi. Skybäck on julkaissut historiallisia romaaneja ennen huikeaan suosioon nousseen Kirjakauppa Thamesin varrella ilmestymistä. Se kipusi Ruotsin bestsellerlistan kärkeen ja sitä on myyty yli 120 000 kappaletta. Myös Lukupiiri maailman laidalla on kerännyt ylistystä niin lukijoilta kuin kriitikoilta. Skybäck asuu Skånessa miehensä ja kahden tyttärensä kanssa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510452158
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
389
Kustantaja
WSOY

Henkilökunta suosittelee

Lomalukemista

Lomalla sitä kaipaa sellaista lämminhenkistä luettavaa, jonka parissa on mukava käpertyä sadetta pitämään.

Frida Skybäckin Lukupiiri maailmanlaidalla on juuri sellainen. Mysteeriromaani, jossa erilaiset ihmiskohtalot nivoutuvat sattumusten kautta yhteen pienessä kyläyhteisössä, jossa pienten puuhien lomassa rakkaushuolet, synkät salaisuudet, klassikkokirjat ja suussasulavat herkut lomittuvat ja vaikuttavat hurjaan mutta puhdistavaan ratkaisuun. Ah!

Taru T, Espoo Tapiola