Lokkien maailma

29,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Riku Cajander on helsinkiläinen biologi ja toimittaja, joka on aiemmissa teoksissaan käsitellyt lintulajeista erityisesti vesilintuja ja kahlaajia sekä laajemmin lintujen uhanalaisuutta ja äänimaailmaa. Lokeista, itselleen henkilökohtaisesti ehdottomasti kiinnostavimmasta lintulajiryhmästä, kirjoittaessaan hän peittää suuren aukon suomalaisessa lintukirjallisuudessa. Lokkien maailma on sekä kotimaiseen että kansainväliseen tutkimustietoon nojautuva teos lokkien ominaisuuksista ja maailmasta meillä ja muualla. Se kertoo ilmaston- ja merien muutosten sekä muiden ihmisen toimien vaikutuksesta lokkien elämään.

Upeasti kuvitettu teos käsittelee myös lokkien merkitystä ihmisyhteisöjen keskellä ja innoittajana ihmisen kulttuurituotteille.

Riku Cajander on kirkkonummelainen biologi ja ympäristökysymyksiin keskittyvä toimittaja. Hänen aiemmat kirjalliset teoksensa ovat käsitelleet lintujen laulua sekä sorsien ja kahlaajien yleispiirteitä ja uhanalaisuutta. Lokkeja hän on seurannut varhaisista nuoruusvuosistaan lähtien.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523812369
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
166
Kustantaja
Aviador