Lätkä-Laurin kesälajit

23,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Miten käy kesän treenien?

Lätkä-Laurin joukkue testaa kesäurheilulajeja. Hauska ja runsaasti kuvitettu tietokirja tutustuttaa lukijan kesällä harrastettaviin lajeihin aina uimahypyistä ja rantalentiksestä parkouriin ja yleisurheiluun.

Lätkä-Laurin valmentaja puhkaisee vahingossa kuplahallin, jossa kesän lätkätreenit piti pitää. Ei auta, kuntoa on pidettävä yllä ja joukkue lähtee rohkeasti kokeilemaan kesälajeja. Lätkäjunnuille selviää, että golfpalloa ei lämitä niin kuin kiekkoa ja että tenniksen oudon pistelaskun keksivät ranskalaiset. Ja Lauri haluaa tietysti testata ihmeräpyläänsä pesäpallossa.

Superhauska tietokirja kertoo mm. kuinka nopeasti ihminen voi uida ja mitä ensimmäisillä painijoilla oli yllään antiikin Kreikassa. Teos on jatkoa Lätkä-Laurin jääkiekkokirjalle.

"Lätkä-Laurin jääkiekkokirja on kuin lukisi Aku Ankkaa, Tatua ja Patua sekä Mauri Kunnasta samalla kertaa." - Mari Viertola, Turun Sanomat

Kirjailija Roope Lipastin (s. 1970) ja kuvittaja Harri Oksasen (s. 1973) yhteistyö on synnyttänyt yhteensä jo kymmenen suosittua Lätkä-Lauri-kirjaa, joita on myyty yhteensä yli 100 000 kappaletta.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510503317
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Kuvitus
Oksanen Harri
Sivuja
45
Kokoelma
Lätkä-Lauri
Numero sarjassa
18
Kustantaja
WSOY