Lasitarha

26,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Tiivistunnelmainen dekkari menetyksen ja toivon kipeydestä

Seitsemänvuotias Henri katoaa jäljettömiin koulun metsäretkellä. Poliisi tekee kaikkensa pojan löytämiseksi, mutta tutkintalinjat päättyvät umpikujaan ja tutkinta lopetetaan. Vuosien kuluessa myös Henrin äiti Lilja menettää toivon siitä, että poika voisi vielä löytyä. Henrin isä ei edes ymmärrä, että poika on poissa. Lilja on yksin muistojensa kanssa.

Sitten paikallislehdessä kerrotaan, että nelivuotias Lenni on kadonnut keskustan leikkipuistosta. Lennin tapaus sysää Liljan etsimään Henriä vielä kerran. Se vie hänet vaaralliselle tielle - suoraan pimeyden ytimeen.

Rikostutkijat Elmo Vauramo ja Matilda Metso saavat ensimmäiseksi yhteiseksi tapauksekseen pienen Lennin katoamisen. Tutkinta repii auki Vauramon ja Metson omia haavoja ja paljastaa, että tapauksen juuret kiemurtelevat kauas menneisyyteen.

Tuire Malmstedt on pieksämäkeläinen kirjailija ja opettaja. Dekkariseura palkitsi hänen ensimmäisen teoksensa Pimeä jää (2018) vuoden parhaana esikoisdekkarina. Lasitarha on uuden Metso & Vauramo -sarjan avausosa.

Edellisistä teoksista sanottua:

"Malmstedt kirjoittaa sujuvasti ja luo mehevästi erilaisia tunnelmia."
- Helsingin Sanomat

"Kerronta on häkellyttävän vangitsevaa ja vahvatunnelmaista, kiduttavan jännittävää. Olen mykistynyt, ihastunut, lumoutunut."
- Luetut.net

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523641693
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
361
Kokoelma
Metso & Vauramo
Kustantaja
Aula & Co