Kuvia Suomesta / Images from Finland

44,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Helsingin Sanomien valokuvaajat päättivät juhlia 100-vuotiasta Suomea kuvaamalla sitä - mutta ei sellaisena kuin Suomi on mielikuvissamme vaan sellaisena kuin se on oikeasti. Näin syntyi hyvin suosittu Kuvia Suomesta -juttusarja, jonka tekemistä on jatkettu juhlavuoden jälkeenkin. Kuvia Suomesta -sarjan kussakin osassa yksi valokuvaaja on kuvannut pitkään yhtä aihetta. Osia on julkaistu maaliskuuhun 2019 mennessä 43, ja miltei jokainen on kuulunut HS:n luetuimpiin.

Sarjassa on nähty esimerkiksi 100-vuotiaita suomalaisia, avantoja ilmakuvissa, pakastearkkuja, Timo Virtasia, kahvinjuontia, Lapin turismia, häät ABC-asemalla, leipäjonon jonottajia, lumikasoja, pienten lasten äitejä syömässä lounasta sekä ihmisiä, jotka muistuttavat omia ajoneuvojaan. Sarjaa ovat tuottaneet valokuvaajat Markus Jokela ja Kaisa Rautaheimo.

Kuvia Suomesta on suurikokoinen kuvakirja, johon on valittu 25 parasta kuvasarjaa. Kuvista on myös lyhyet tekstit sekä suomeksi että englanniksi. Se on samalla Helsingin Sanomien 130-vuotisjuhlakirja.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789527308233
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
192
Kustantaja
HS-Kirjat