Kuka keksi banaanipotkun

19,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Kaiva kannatushuivi esiin, ota mukava asento ja tartu kirjaan! Tämän opuksen sivuilla kotimaisen jalkapallon historian lehdet kohisevat kuin Saviniemen kentän katsomo syksyllä 2005.

Yli sataan vuoteen jalkapalloa mahtuu rutkasti ikimuistoisia hetkiä ja pelaajia. Tiedätkö koska ja missä ensimmäisestä Suomen mestaruudesta pelattiin? Kuka tarjosi vastustajalle pastilleja? Tai minkä joukkueen kannattajat kajauttavat ilmoille Banzai-huudon? Innostava koko perheen tietokirja valottaa suomalaista pääsarjatason jalkapalloa monelta kantilta. Sami Kaarakaisen upea nelivärikuvitus viimeistelee vauhdikkaan kokonaisuuden.


Kalle Nuuttila on kustannusalan ja urheilukenttien moniottelija. Jalkapallon saralla Nuuttila on voittanut Kuhmoisten kyläturnauksen, lanseerannut vauvanvaatemalliston joukkueelleen sekä kamppailut jalkapallotriathlonin maailmanmestaruudesta.
Sami Kaarakainen on monipuolinen kuvittaja-graafikko. Rovaniemeläinen Kaarakainen on entinen alasarjatason jalkapalloilija, rantafutiksen, umpihankifutiksen ja suopotkupallon konkari ja säännöllisen epäsäännöllinen näky RoPSin kotipelien katsomossa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523542884
Sidosasu
Pehmeäkantinen kirja
Kuvitus
Kaarakainen Sami
Sivuja
55
Kustantaja
Lasten Keskus