Klaanin vieraana

31,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Koukuttavaa historiallista viihdettä 1700-luvun Skotlannista. Lumoava Nummien kutsu -sarja alkaa.

Kun arvostetun lontoolaisperheen tytär Agnes kohtaa tanssiaisissa ylämaalaispäällikkö Fingal MacTorrianin, hän päättää, että tapaaminen saa jäädä viimeiseksi. Agnesin on vaikea ymmärtää, mitä muut röyhkeässä vuoriston villissä näkevät - mieshän on jakobiittikapinallisia eli maanpetturi! Sitä paitsi Agnes on raajarikko, joten tuskin kukaan mies hänestä kiinnostuukaan.

Kohtalokkaan valheen vuoksi Agnes päätyy kuitenkin viettämään talvea Fingalin suvun linnassa, kaukana kotoa, ja huomaa olevansa keskellä mutkikasta valtataistelua klaanin herruudesta.

Kaisa Viitala on historiantutkija ja kirjailija.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789511472940
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
460
Kokoelma
Nummien kutsu
Numero sarjassa
1
Kustantaja
Otava

Henkilökunta suosittelee

Ajankuva aukeaa raadollisena mutta romanttisena, lukijaa hemmotellaan hurjilla yllätyksillä ja onnenhippusilla.

Kaisa Viitalan veikeä ja rohkean erilainen romaani 1700-luvun Skotlannin nummilta aloittaa Nummien kutsu -sarjan. Aloitusosassa Klaanin vieraana poikkeuksellinen sankaritar Agnes luovii rammasta jalastaan huolimatta ihmeen mallikkaasti läpi seurapiirien ylenkatseiden, valheiden verkon ja vaarallisen klaanipäällikön tunteiden palon.

Koska synnynnäinen vamma rajoittaa Agnesin liikkumista, ei kirjassa päästä kovin paljon maisemista nauttimaan, mutta sisätiloissa tapahtuu sitäkin enemmän. Suvaitsevaisuus, jota Viitala hieman istuttaa tarinaan, on ihanan lohdullista, niin paljon halveksuntaa saa rampa elämässään kestää.

Arjen ja juhlan kuvaus on runsasta ja mielenkiintoista. Ajankuva aukeaa raadollisena mutta romanttisena, lukijaa hemmotellaan hurjilla yllätyksillä ja onnenhippusilla. Tätä sarjaa jään seuraamaan.

Taru T, Espoo Tapiola